ASA TG. MUREŞ – ST. ETIENNE 0-3 în EUROPA LEAGUE. Dezastru TOTAL în Ardeal

ASA TG. MURES - ST. ETIENNE 0-3. ASA Târgu Mureş a debutat cu stângul în cupele europene, după 0-3 cu AS Saint Etienne, joi, în prima manţă din turul III preliminar al UEFA Europa League. Returul se joacă joia viitoare în Franţa.

30 iul. 2015, 20:00
ASA TG. MUREŞ – ST. ETIENNE 0-3 în EUROPA LEAGUE. Dezastru TOTAL în Ardeal

ASA TG. MURES – ST. ETIENNE 0-3. ASA a fost depăşită la toate capitolele de St. Etienne, astfel că returul de peste o săptămână mai poate conta doar la impresia artistică. ASA a cedat prima dată în minutul 24, când Diomande a prins un șut superb de la 25 de metri. O altă reușită superbă a francezilor a căzut cu un sfert de oră înainte de finalul jocului. Hamouma a imprimat un efect perfect balonului și a plasat mingea cu piciorul drept la încheietura barelor, ducând scorul la 2-0. Când mai erau șapte minute de joc, Hamouma l-a învins din nou pe goalkeeperul ardelenilor cu un șut tot din afara careului.

ASA TG. MURES – ST. ETIENNE 0-3

Au marcat: Diomande 24, Hamouma 75, 83.

ASA: Stăncioiu – Golanski, Bejan, Gonzales, Balic – Mureșan (Costa 67′), N’Doye – Gorobsov, Brandan (Pedro 61′),  Jazvic – Axente (Manolov 80′).

St. Etienne: Ruffier – Theophile-Catherine, Bayal Sall, F. Pogba, Assou-Ekotto (Brison 61′) – Diomande, Perrin, Clement – Hamouma (Monnet-Paquet 84′), Roux (Mollo 74′), Gradel.