ASASINUL scriitorului grec Menis Koumandareas este SIBIAN

Un bărbat de naţionalitate română, în vârstă de 25 de ani, a fost arestat marţi, fiind suspectat de uciderea scriitorului Menis Koumandareas. Bărbatul este sibian. Plecat de multă vreme din oraș, acesta nu a spus niciodată din ce face bani în străinătate. Se pare, însă, că se ocupa cu fapte ilegale.

07 ian. 2015, 15:08
ASASINUL scriitorului grec Menis Koumandareas este SIBIAN

Menis Koumandareas este unul dintre cei mai cunoscuţi scriitori din Grecia. A fost găsit strangulat la începutul lunii decembrie în locuinţa sa din Atena.

Sibianul Cosmin G. a fost prezentat la Parchet, fiind suspectat de asasinat şi tentativă de furt, potrivit tribuna.ro. El urmează să fie prezentat unui judecător în vederea punerii sub acuzare. Un presupus complice este şi el căutat.

Scriitorul grec Menis Koumandareas, în vârstă de 83 de ani, a fost găsit mort, pe data de 8 decembrie, prezentând răni la nivelul gâtului şi a feţei, în locuinţa sa din Kypseli, un cartier popular din Atena. Uşa apartamentului său nu a fost forţată, fiind luată în calcul ipoteza unui agresor cunoscut de scriitor.

CITEŞTE ŞI: Un român, bănuit că a asasinat un mare scriitor grec