Astrolog Oana Hanganu: Adevărul despre copiii născuţi când Mercur este retrograd

Astrologul Oana Hanganu dezvaluie cateva secrete despre copiii nascuti in perioada cu Mercur retrograd.

18 aug. 2017, 20:13
Astrolog Oana Hanganu: Adevărul despre copiii născuţi când Mercur este retrograd

Se stie ca Mercur retrograd provoaca tot felul de probleme si incurcaturi in domeniile pe care le patroneaza: comunicarea, calatoriile, afacerile, comertul, dar si logica, procesul de invatare, memoria.

Si, cum astrele ne influenteaza destinul, planeta Mercur isi lasa amprenta asupra celor nascuti in timpul tranzitului sau retrograd.

In acest context, multi dintre cei care au copii nascuti in perioade cu Mercur retrograd se intreaba daca micutii lor vor avea probleme la scoala, daca isi vor face prieteni, daca vor invata sau memora usor, daca vor avea noroc sau ghinion in viata.

Oana Hanganu spune ca destinul copiilor nascuti in perioade cu Mercur retrograd este special.

* Acesti copii vin cu o datorie karmica din vietile trecute, in care nu si-au exprimat punctul de vedere, nu au rostit adevarul sau „au aruncat cu vorbe”, ranind oameni apropiati, fie din orgoliu, fie din razbunare, fie din cauza puterii pe care o detineau si a statutului ce le dadea impresia ca isi pot permite orice.

* In viata aceasta, Mercur retrograd le cere sa isi aleaga cu grija cuvintele, sa gandeasca mai mult inainte de a spune ceva si sa nu se foloseasca de cuvinte ca de niste arme. Le amplifica talentul artistic si capacitatea de a „absorbi” si asimila informatii din cele mai diverse domenii.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.