Astrologia şi farmecele. De ce pe unii îi ating relele trimise de vrăjitori şi pe alţii nu. Cum să scapi dacă ai fost atins de RĂU

Cand adeseori carma vietii pare scapata de sub control, cand nimic din ce-ar trebui sa fie firesc in viata unui om pare sa nu mai prinda contur si mai ales cand visele frumoase se transforma in cosmaruri, oamenii se gandesc ca au cazut prada farmecelor sau vrajilor.

11 feb. 2017, 13:27
Astrologia şi farmecele. De ce pe unii îi ating relele trimise de vrăjitori şi pe alţii nu. Cum să scapi dacă ai fost atins de RĂU

Multe mistere greu de inteles inconjoara fiinta si porunca cea mai dificil de indeplinit este „Omule, cunoaste-te pe tine insuti!”, scrie astrostar.ro.

In calitatea sa de stiinta ce diagnosticheaza diversele fenomene normale sau paranormale, astrologia pare a fi in mod obligatoriu o solutie demna de luat in seama, inainte de a va avanta intr-un periplu preaistovitor de desfacut farmece.

Citeşte şi Mihai Voropchievici dezvăluie ce talismane le poartă noroc zodiilor în 2017

In primul rand n-am constatat niciodata un astfel de efect, fara sa ii identific si cauza. Nu exista victime ale farmecelor, fara ca acestora sa le fi iesit vreodata din gura un blestem sau sa fi comis ei insisi fapte de magie, despre care adesea sunt inconstienti. Aceste fapte pot veni din karma, insa cine are „parte” de farmece, inseamna ca natura l-a inzestrat si cu puterea de a lupta impotriva lor. Dumnezeu nu da exercitii fara solutii.

Subiectul merge pe o barna subtire si se poate dezechilibra usor, in functie de evolutia si faptele sale, fie inspre pacla greu de imprastiat a spiritelor cazute, dezancarnate, fie catre o comunicare inalta cu spirite din astralul superior.

De exemplu generatia nascuta intre 1956 si 1970, este caracterizata de prezenta planetei Neptun in Scorpion, care din punct de vedere astrologic defineste o sensibilitate aparte a nativilor de a comunica cu spiritele de dincolo de pragul vietii terestre, prin vise, semne, clarviziune, clarsimt, clarauz. Cand aceasta planeta este retrograda, are o casa grea sau este stanjenita de vreun aspect prost din partea unor malefici ca Lilith, Marte sau Saturn, personele pot capata atractie catre lumea intunecata a spiritelor, dar inseamna si ca in viata anterioara s-au jucat cu focul in acest sens, urmand ca acum sa lupte impotriva a ceea ce au generat. In mod cert pe harta lor astrologica se vor vedea dusmani stiuti sau nestiuti, care pot face si trimite farmece, platind astfel o polita.

Citeşte şi Bani aruncaţi în rău pentru farmece. Cum a fost păcălită o femeie de vrăjitoare

Asa se explica de ce de unii se lipesc farmecele si de altii nu. Unii se tem de ele, pentru ca se simt cu musca pe caciula, karma fiind un fenomen adesea constientizat inca din cea mai frageda copilarie, altii nu se tem si spun ca este suficient ca sa fie feriti, pentru ca nu simt ca ar avea vreo tangenta cu astfel de fenomene.

Farmecele sunt precum cancerul. Degeaba merge omul la dezlegat daca nu intelege cum si le-a atras. Se vor lipi de aproapele lui sau vor reveni asupra sa cu alta ocazie, poate chiar mai violent.
Cei care pe harta nasterii sunt astfel aspectati, nu primesc decat o invitatie ca in aceasta viata sa caute sa inteleaga astfel de fenomene, insa de pe un nivel superior. Cercetarea spirituala ar fi cel mai potrivit termen.