Astrologul Mariana Cojocaru ştie cine va ajunge CASTIGATOR EXATLON 2018. Ce prevăd astrele în Marea Finală de miercuri

Publicat: Marţi, 22 Mai 2018 10:50 // Actualizat: Marţi, 22 Mai 2018 10:50 // Sursa: romaniatv.net

Miercuri va avea loc finala competitiei Exatlon, iar fanii vor afla cine va castiga marele premiu. Astrologul Mariana Cojocaru ne spune cum va fi aceasta saptamana pentru fiecare dintre cei patru concurenti de la Exatlon care lupta pentru a castiga marele premiu. 

CASTIGATOR EXATLON 2018 Stefan de la Razboinici - Capricorn

Stefan este unul dintre cei patru semifinalisti de la Exatlon. Conform previziunilor Marianei Cojocaru, concurentul nu va avea o saptamana buna. Capricornul- Plăteşte bani grei pentru sănătate în săptămâna aceasta, cu aspecte  astrale  complet nefavorabile, malefice, complet dăunătoare. Trebuie să înţeleagă cauzele bolilor lor, blocajelor karmice. Aşa se explică de ce oamenii fac accidente la locul de muncă-Luna Neagră.

CASTIGATOR EXATLON 2018 Ionut de la Razboinici - RAC

Ionut Sugacevschi este in zodia Rac si se pare ca saptamana aceasta va avea parte de un nou inceput. Rac- Soarele şi Venus îşi dau mâna şi asigură o comunicare  bună la locul de muncă, de sunteţi diplomaţi, cooperanţi, dispuşi să lucraţi bine în echipă. Ceea ce aţi început săptămâna trecută începe să prindă contur. De ce? Pentru că vă spuneam săptămâna trecută de Luna Nouă şi de un nou început(proiect). 

CASTIGATOR EXATLON 2018 Vladimir de la Faimosi - Pesti

Vladimir Draghia este in zodia Pesti, iar saptamana aceasta va avea noroc divin, dar risca sa fie implicat in conflicte. Peştii- Săptămâna aceasta, cu Soarele proaspăt intrat în Gemeni la Zi Sfântă, se vor ocupa de carieră, nu numai de credinţă. Venus le suţine cariera, deopotrivă…cu Norocul Divin. Posibile afecţiuni, certuri şi dispute la locul de muncă, de vreme ce Marte va deveni activ în Vărsător. Disputele pot degenera în conflicte şi unii pot pierde locul de muncă. Risc mare de accidente la locul de muncă. 

CASTIGATOR EXATLON 2018 Alex de la Razboinici - Gemeni

Alex Nedelcu ar putea avea noroc in aceasta saptamana, conform previziunilor Marianei Cojocaru. Gemeni- Cu Soarele în zodia voastră  e  bine să fiţi atenţi la pierderi( Saturn Rx, Pluton Rx, Lilith- malefici), la bunurile obţinute/câştigate fără muncă cinstită. Venus este în Constelaţia voastră şi susţine mai mult doamnele decât domnii. Venus este patroana  iubirii, justiţiei, darurilor mărunte oferite din suflet. Prezenţa Norocului Divin în Zodia Voastră  ocroteşte pe cei care cred în Horoscopul Meu şi nu pe cei care nu cred (indiferent de zodie). Sunteţi vedetele perioadei analizate.

Sursa

 
 
Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.6975
RON
20 Jan
noapte 0 °
zi 4 °
Ultimele joburi adaugate
24 H