Tânără împuşcată în cap în plină stradă, în Militari. Atacatorul ar fi un interlop cunoscut din Capitală VIDEO

Un conflict armat a avut loc, sâmbătă seara, în Bucureşti, în cartierul Militari pe Bulevardul Iuliu Maniu, la faţa locului fiind trimise trei ambulanţe şi mai multe echipaje de poliţie. În urma incidentului o tânără a fost împuşcată în ochi cu o armă cu bile de cauciuc şi doi bărbaţi în zona gâtului şi a abdomenului. AFLĂ de la ce a pornit conflictul armat din Capitală în care o tânără a fost împuşcată în ochi:Detalii ÎNGROZITOARE.

23 nov. 2013, 16:20

Trei persoane au fost împuşcate în faţa unui supermarket din Militari.

Un martor a declarat că agresorul este cunoscut în zonă şi a ma avut probleme cu legea.

A împuşcat o fată cu pistolul în ochi. Este cineva cunoscut din cartier, băiatul lui Toma. Este cunscut ca interlop în cartier. A mai avut probleme cu legea. Cine stă în cartier îl cunoaşte. Am auzit cel puţin trei focuri„, a declarat un martor pentru România TV.

Medicii despre tânăra împuşcată în ochi: Extrem de rar vedem aşa o rană

Pe lângă tânăra de 25 de ani rănită, alţi doi bărbaţi cu vârste de 36 şi 65 de ani au fost împuşcaţi după ce au încercat să aplaneze conflictul.

Am vrut să aplanez problema şi am fost împuşcat„, a declarat un bărbat rănit. Bărbatul a primit îngrijiri la faţa locului.

Citeşte şi Reacţia ministrului Stroe, după atacurile din Bucureşti

Conform România TV, tânără se află în stare foarte gravă. Victimele au fost transportate la spitalele Elias şi Universitar.

Potrivit unui reprezentant al secţiei 20 Poliţie care anchetează cazul incidentul a pornit de la un conflict spontan între două femei.

A fost un conflict spontan între două doamne. S-au tras mai multe focuri de armă, o armă cu bile de cauciuc. Nu ştim cine a tras. După aceea se pare că au intervenit alte persoane. Avem un cerc de suspecţi„, a declarat reprezentantul poliţiei.

Sursele citate au declarat, pentru Mediafax, că cei doi bărbaţi şi femeia care au fost împuşcaţi, sâmbătă seară, în zona Cora Militari, se cunoşteau între ei şi îl cunoşteau şi pe agresor, toţi patru locuind în acelaşi bloc.

Femeia şi cei trei bărbaţi implicaţi în incident s-ar fi luat la ceartă în timp ce se aflau la coadă în supermarket şi au continuat să se certe şi după ce au ieşit din magazin. Atunci, unul din bărbaţi a scos un pistol cu bile de cauciuc şi a început să tragă, rănindu-i pe ceilalţi doi şi pe femeie.

Acesta ar fi al doilea atac armat în ultimele zile, după ce vineri seară, în zona Băneasa, un om de afaceri a fost împuşcat de trei ori.