Atentat în Egipt: Două bombe au explodat în faţa unui hotel din Peninsula Sinai

Cel puțin trei persoane au fost ucise marți în urma exploziei a două bombe în fața unui hotel din orașul egiptean al-Arish, în nordul Peninsulei Sinai, unde erau cazați judecători ai comisiei electorale, transmite Reuters, preluând o știre a televiziunii de stat egiptene.

RomaniaTV.net
24 nov. 2015, 06:59

UPDATE: Gruparea jihadistă Statul Islamic (SI) a revendicat marți după-amiază atacul sinucigaș comis într-un hotel din orașul egiptean Al-Arish, din nordul Peninsulei Sinai, și soldat cu patru morți, printre care doi polițiști și un judecător, transmite Reuters. 

UPDATE: Cel puţin 3 persoane au murit şi alte 12 au fost rănite după ce două bombe au explodat în Ariş, în nordul ţării africane. 

Un automobil-capcană a sărit în aer, explozia fiind urmată după 10 minute de o a doua în aceeași zonă, au relatat televiziunea de stat și surse de securitate.

Avionul prăbuşit în Sinai: Bomba a explodat în cabina PASAGERILOR

La fața locului au sosit ambulanțe, zona fiind înconjurată de militari și forțe de poliție, potrivit acelorași surse.

Exploziile s-au produs la o zi după încheierea celei de-a runde a alegerilor legislative din Egipt, și nu au revendicate deocamdată.

Gruparea islamistă Provincia Sinai, afiliată Statului Islamic, a întreprins atacuri similiare în regiune, în tentativa de răsturnare a regimului de la Cairo.