Atenţie! 5 zodii care se răzbuna crunt când sunt înşelate

HOROSCOP: Sare la atac direct sau mocneste in interior ticluind o razbunare dureroasa? Unii dintre nativi sunt cat se poate de razbunatori atunci cand sunt tradati in dragoste si aleg cele mai perverse metode pentru a le plati celor care au indraznit sa le insele increderea.

05 oct. 2015, 09:19
Atenţie! 5 zodii care se răzbuna crunt când sunt înşelate

HOROSCOP: Iata care sunt cele mai neiertatoare zodii atunci cand vine vorba sa fie inselate:

Scorpion

Ai inselat un Scorpion? Te-ai ars! Aceasta zodie poate fi numita pe buna dreptate cea mai razbunatoare cu putinta. Pedeapsa pe care o aplica devine un adevarat film despre tortura psihica si fizica, iar finalul nu e nici pe departe unul asteptat si, cu siguranta, nu unul fericit. Merge uneori atata de departe incat se asigura ca persoana pe care se razbuna ramane si fara iubita sau iubit si fara loc de munca si daca se poate si fara niciun bun material.

Gemeni

Razbunarea in cazul Gemenilor inselati poate fi cea mai mare satisfactie a loc, chiar daca dureaza doar un moment, pentru ca dupa le pare rau. Nativul este imprevizibil si nu prea stii la ce sa te astepti de la el atunci cand l-ai calcat pe coada. Inteligenta si viclenia le permite sa ticluiasca unele dintre cele mai crunte planuri de razbunare. Va insela la randul ei, apoi va lasa la indemana dovezile pentru a-i demonstra persoanei iubite ca poate sa se razbune cu aceleasi arme.

Mai multe detalii, pe ele.ro