Atenţie la carnea din comerţ pe care o consumaţi. Aripioarele de pui, pericol pentru sănătate

Consumată cu moderaţie şi cu condiţia să nu fie prea grasă, carnea de pui de bună calitate nu reprezintă un pericol pentru organism, cu o singura excepţie, aripioarele.

27 aug. 2016, 09:59
Atenţie la carnea din comerţ pe care o consumaţi. Aripioarele de pui, pericol pentru sănătate
De curand, o femeie a fost depistata cu o tumora uterina si a fost supusa unei operatii de indepartare a chistului respectiv.
 
Dupa interventia chirurgicala s-a depistat ca tumora cu pricina era plina cu sange de culoare maronie. Din pacate, cancerul a revenit la cateva luni dupa operatie, scrie secretele.com.
 
Cand s-a prezentat la un nou control ginecologic, medicul i-a adresat o intrebare care a pus-o pe ganduri…..
 
Intrebarea medicului a fost daca obisnuieste sa manance aripioare de pui. Femeia a raspuns ca da, nelamurita cum de acesta i-a ghicit atat de usor obiceiurile alimentare(erau preferatele ei).
 
Multi oameni isi fac iluzii ca puiul din comert este un aliment sanatos.Trebuie sa stim cu totii, odata pentru totdeauna ca, carnea de pui este de cele mai multe ori injectata cu steroizi si hormoni de crestere.
 
Aceste chimicale se injecteaza in gatul si in aripile pasarilor, motiv pentru care aceste parti sunt cele mai toxice. Niciodata sa nu mai manancati gaturi si aripioare de pui!
 
La femei, consumul acestor parti ale carnii de pui a fost corelat cu aparitia cancerului mamar si uterin.