ATENŢIE pe cine primiţi în casă! O femeie din Piteşti a fost înşelată prin METODA DERATIZĂRII

Tot mai mulţi români sunt păcăliţi de aşa-zişii reprezentanţi ai firmelor de deratizare. O femeie din Piteşti a fost înşelată de doi tineri care au dat cu substanţe prin tot apartamentul, apoi i-au cerut 165 de lei, informează România TV. Cum ulciorul nu merge de multe ori la apă, poliţia a fost sesizată şi cei doi au fost reţinuţi.

31 iul. 2014, 14:30
ATENŢIE pe cine primiţi în casă! O femeie din Piteşti a fost înşelată prin METODA DERATIZĂRII

Doi tineri i-au fluturat femeii legitimaţiile de angajaţi ai unei firme de deratizare din Bucureşti. Iniţial, i-au spus că deratizarea nu costă nimic, apoi că e trei lei pe metrul pătrat, ca în final suma să ajungă la 165 de lei.

„Au venit la uşă şi au zis că sunt de la deratizare. Deja când erau la a treia cameră eu am întrebat dacă este ceva cu bani şi au zis că da, că o să fie trei lei”, a spus femeia.

Citeşte şi Hoţi deghizaţi în angajaţi de la deratizare, prinşi în Bucureşti VIDEO

Poliţiştii spun că aceasta este o nouă metodă de a stoarce bani de la naivi.

„Imediat am fost sesizaţi, ne-am deplasat la faţa locului şi am reuşit să îi reţinem pe cei doi, să-i aducem la sediul poliţiei locale”, a declarat Bogdan Aristănţoiu, purtător de cuvânt Poliţia Locală Piteşti.

Poliţiştii au descoperit că firma de deratizare există într-adevăr, însă nu a mai depus bilanţuri din 2010 şi are un singur angajat. În aceste condiţii, dacă se va stabili că tinerii nu sunt angajaţi şi foloseau documente false, vor fi acuzaţi de înşelăciune.

Citeşte şi ULTIMA METODĂ DE ÎNŞELĂCIUNE. Falşi poliţişti „confiscă” banii oamenilor. Cum acţionează