Attila Korodi: Modificările PSD bulversează de tot Codul Penal şi Codul de procedură penală. Nu le vom susţine

Publicat: Vineri, 29 Decembrie 2017 14:30 // Actualizat: Vineri, 29 Decembrie 2017 14:30 // Sursa: romaniatv.net

Codul Penal şi cel de Procedură Penală vor fi bulversate de modificările propuse de parlamentarii PSD, spune la RFI liderul deputaţilor UDMR, Attila Korodi, precizând că acestea nu pot fi susţinute de UDMR.

Foto: Ministerul Mediului

În opinia lui Attila Korodi, propunerile PSD la Codul Penal şi la cel de Procedură Penală nu pot fi susţinute de UDMR

„Sunt enumerate acolo modificări care nu au cum să fie acceptate de către noi, pentru că bulversează de tot Codul Penal şi Codul de Procedură Penală şi sper ca şi PSD-ul să se gândească în acelaşi sens, în sensul că indiferent că au fost propuneri făcute de câteva zeci de parlamentari, dar dacă acelea nu sunt acceptate, atunci nu trebuie susţinute. Noi nu vom susţine”, a aprecizat liderul deputaţilor UDMR.

El a amintit că dacă Uniunea a susţinut totceea ce a însemnat reaşezarea şi redimensionarea sistemului judiciar, când este vorba despre codurile penale, sunt necesare abordări mult mai serioase şi o perioadă mai mare de gândire.

„Când am văzut şi informaţiile cu privire la pragul de 200 de mii de euro, ne-am exprimat foarte ferm poziţia: nu, n-avem cum să susţinem astfel de modificări, pentru că tot ce s-a întâmplat până acum a fost bine, tot ce înseamnă redimensionarea, reaşezarea, reechilibrarea sistemului judiciar, dar când vorbim de Codul de Procedură Penală şi Codul Penal, lucrurile deja trebuie să intre într-un făgaş mult mai lent şi cu abordări mult mai serioase şi cu o perioadă de gândire asupra acestor propuneri mult mai largă”, consideră deputatul UDMR.

Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Attila Korodi legile justitiei UDMR
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.6540
RON
14 Dec
noapte -1 °
zi 3 °
Ultimele joburi adaugate
24 H