Au făcut sex la cinema în Suceava, înainte de filmul Fifty Shades Darker! VIDEO

Doi tineri din Suceava au fost filmați în timp ce făceau sex la cinema, înainte de filmul Fifty Shades Darker.

RomaniaTV.net
14 feb. 2017, 08:56
Au făcut sex la cinema în Suceava, înainte de filmul Fifty Shades Darker! VIDEO

Totul s-a întâmplat în cinematograful din centrul comercial Iulius Mall. Cei doi și-au cumpărat bilete la film și au intrat în sală cu câteva zeci de minute înainte ca pelicula să fie difuzată. Un spectator i-a surprins pe tânăr și pe tânără în timp ce întrețineau raporturi sexuale și i-au filmat cu telefonul. 

sex la cinema

 

Din păcate, asta s-a întâmplat într-un cinematograf din Suceava. Când nu îţi place filmul pe care îl vezi te apuci să faci unul”, a spus Ciprian, tânărul care i-a surprins pe cei doi amorezi în flagrant. Din câte se pare, aceştia au fost scoşi din sală de cei de la pază, însă tot ei s-au simţit cei nedreptăţiţi deoarece susţineau sus şi tare că au plătit biletele la film şi nu sunt lăsaţi să-l vizioneze. Pro­babil că acest episod ar fi rămas ascuns opiniei publice dacă filmarea făcută cu telefonul mobil nu era făcută publică pe o reţea de socializare.

Pentru fapta lor, cei doi tineri exhibiţionişti riscă să primească amendă sau chiar să ajungă după gratii, conform reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava. „Potrivit Legii 61/1991 modificată, la articolul 2, alineatul 1 zice că săvârşirea în public de fapte, acte sau gesturi obscene de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică sau să provoace indignarea cetăţenilor ori să lezeze demnitatea şi onoarea acestora sau a instituţiilor publice se pedepseşte cu sancţiune contravenţională de la 200 la 1.000 de lei. Pe de altă parte, articolul 373 din Codul Penal spune că ultrajul contra bunelor moravuri constă în fapta persoanei care în public expune sau distribuie fără drept imagini ce prezintă explicit o activitate ­se­xuală ori săvârşeşte acte de exhibiţioniste sau alte acte sexuale explicite în public, care se pedepseşte cu închisoare de la trei luni la doi ani sau cu amendă. În urma veri­ficărilor care se vor efectua urmează să se stabilească caracterul contravenţional sau penal al faptelor, urmând a se dispune măsurile legale”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, comisarul de poliţie Ionuţ Epureanu