Au găsit o valiză în spatele unui perete fals din casă, iar viaţa li s-a schimbat radical. „Am crezut că suntem la camera ascunsă”

Surpriza pentru un cuplu din Cleveland. In timp ce reamenajau casa pe care o cumparasera in urma cu cativa ani au descoperit intre peretii de la subsol o valiza. Cand au deschis-o, surpriza! In geamantan erau ascunsi 32.000 de dolari si un ziar din 1951.

20 ian. 2018, 09:08

Cei doi soti isi luasera locuinta mai demult, dar s-au concentrat pe renovarea primului si a celui de-al doilea etaj . A venit insa timpul sa reamenajeze si subsolul si atunci cand au daramat un perete fals au descoperit in spatele lui o valiza veche.

Citeşte şi Nivel de alertă crescut în SUA pentru un vulcan din Alaska

„Am scos geamantanul si ne-am dat seama ca nu e gol. Cand l-am deschis am gasit trei pachete invelite in hartie cerata si un ziar datat 25 martie 1951”, a amintit barbatul.

Cand au desfacut primul pachet, au descoperit un teanc de bancnote: „Prima data ne-am speriat. Am crezut ca e o gluma. Ca ne filmeaza cineva cu o camera ascunsa”. 32.000 de dolari se aflau in geamantan! O sumă frumuşică, nu?