Audrey Hepburn – 15 lucruri inedite despre actriţa sărbătorită de Google

AUDREY HEPBURN este celebrată de Google. Noul logo al Google prezintă profilul chipului actriţei Audrey Hepburn, reprezentat sub forma unui desen alb-negru. De asemenea, cuvântul "Google" apare scris pe un fundal roz, în spatele chipului actriţei. Pe acest fundal roz, artista, fostă ambasadoare a UNICEF, apare în mai multe scene alături de copii din diverse colţuri ale lumii.
Alina Costache
04 mai 2014, 13:49
Audrey Hepburn - 15 lucruri inedite despre actriţa sărbătorită de Google

Audrey Hepburn – 15 lucruri inedite despre actriţa sărbătorită de Google

  1. Înainte de a deveni actriţă, Audrey Hepburn a fost asistentă la un cabinet stomatologic.
  2. Actriţa a fost de multe ori complexată de faptul că purta 44 la pantofi. De asemenea, nu era mulţumită nici nasul ei, cu atât mai mult cu cât a primit multe critici privind aspectul fizic din partea mamei sale, lucru pe care ulterior l-a acceptat şi a învăţat să-l folosească în favoarea ei.
  3. După ce a Hepburn a apărut în filmul Breakfast at Tiffany’s cu o pisică, adăposturile de animale au constatat o creştere a cererii de pisici de rasa asemănătoare celei din film.
  4. Frumosul terrier al actriţei a fost botezat Mr. Famous.
  5. Două dintre filmele preferate ale actriţei au fost E.T. şi The Princess Bride.
  6. La câteva momente după ce Hepburn a primit premiul Oscar pentru Cea Mai Bună Actriţă graţie prestaţiei sale din Roman Holiday (Vacanţă la Roma), aceasta s-a dus la toaletă unde şi-a uitat din greşeală premiul. Din fericire, statueta a fost recuperată la timp, chiar când actriţa se pregătea pentru fotografiile din timpul ceremoniei.
  7.  Hepburn a depus un jurământ prin care-şi promitea să nu depăşească 46 de kilograme. Cu excepţia momentelor în care a fost însărcinată, aceasta nu şi-a încălcat niciodată jurământul.
  8. Una dintre actriţele preferate ale lui Audrey Hepburn a fost Meryl Streep.
  9. Celebra şi superba rochie neagră pe care a purtat-o actriţa în Breakfast at Tiffany’s, creată de Hubert de Givenchy, a fost vândută la licitaţie în anul 2006 pe suma de 920.000 de dolari, devenind astfel, una dintre cele mai scumpe amintiri cinematografice din toate timpurile.
  10. În două rânduri, Audrey Hepburn nu a fost prima alegere pentru rolul principal feminin: în Breakfast at Tiffany’s, unde scriitorul Truman Capote ar fi dorit-o pe Marylin Monroe în rolul lui Holly Golightly, şi în filmul Vacanţă la Roma, unde Frank Capra ar fi dori-o în rol principal pe Elizabeth Taylor.
  11. Actriţa a visat iniţial să devină balerină, dar a fost refuzată din cauza faptului că era prea înaltă.
  12. Hepburn cunoştea şi vorbea foarte bine cinci limbi străine: engleza, franceza, spaniola, flamanda şi italiana.
  13. La un an după ce Marylin Monroe i-a cântat La mulţi ani! Preşedintelui John F. Kennedy în 1962, Audrey i-a cântat acelaşi lucru cu ocazia ultimei sale aniversări, în 1963.
  14. Unul dintre hobbyurile actriţei era croşetatul şi, de multe ori, croșeta chiar şi pe platourile de filmare.
  15. Hepburn iubea jazzul atât de mult încât nu pleca niciodată undeva fără să-şi ia discurile.

Iar dacă se întreabă cineva de unde e numele Hepburn, aflăm că pe actriţă o chema Audrey Kathleen Ruston, iar Hepburn este, de fapt, numele străbunicii sale.

AUDREY HEPBURN este celebrată de Google. AUDREY HEPBURN, una din cele mai cunoscute actrite din lume, a fost declarata CEA MAI FRUMOASA FEMEIE din ultimii 50 de ani. Ea este urmata de printesa Diana si actrita americana Grace Kelly. Într-un sondaj menit să arate care sunt cele mai frumoase 50 de femei din ultimii 50 de ani, Audrey Hepburn a ocupat prima poziţie. În ansamblu, 33 dintre cele 50 cele mai frumoase femei din lume sunt brunete, urmate de 17 blonde şi doar o singură roşcată – actriţa Rita Hayworth, informează dailymail.co.uk.

Pe primele 10 poziţii din top, Audrey Hepburn, cunoscută mai ales pentru rolul din filmul „Mic dejun la Tiffany/ Breakfast at Tiffany’s”, este urmată de trei femei blonde: prinţesa Diana, actriţa americană Grace Kelly şi actriţa franceză Brigitte Bardot. De asemenea, fotomodelul Twiggy completează cercul blondelor din top 10. În schimb, femeile brunete domină clasamentul, în primele 10 poziţii fiind incluse şase: actriţa americană Elizabeth Taylor, ducesa de Catherine de Cambridge, Angelina Jolie, actriţă indiană Aishwarya Rai şi Catherine Zeta-Jones.

De asemenea, printre cele mai frumoase femei brunete se află actriţa şi fotomodelul britanic Kelly Brook, actriţa americană Mila Kunis, soţia celui de-al 35-lea preşedinte al Statelor Unite ale Americii, John F. Kennedy – Jackie Kennedy, creatoarea de modă Victoria Beckham şi prezentatoarea TV Alexa Chung.

În ceea ce priveşte femeile blonde, 17% dintre cei care au votat au ales-o pe prinţesa Diana ca fiind cea mai frumoasă. În top se mai află şi fotomodelul britanic Kate Moss, prezentatoarea TV Holly Willoughby, precum şi actriţele Charlize Theron şi Scarlett Johannson.

Rita Hayworth, născută Margarita Carmen Cansino, în 1918, a fost singura femeie roşcată inclusă în acest top. De fapt, culoarea originală a părului artistei era neagră, dar aceasta s-a vopsit în speranţa că va obţine mai multe roluri în filme.

AUDREY HEPBURN a apărut în 2013 într-o reclamă la ciocolata Galaxy, starul hollywoodian fiind „adus” în respectivul spot cu ajutorul noilor tehnologii. 

Spynews
Ce a publicat Adriana de la Mireasa sezonul 9 în mediul online, după ce a ieșit din competiție. Ce spune despre momentele din emisiune: "Răutățile..." / FOTO
Bzi.ro
Cine este câştigătorul Survivor All Stars 2024! Cu câți bani pleacă acasă învingătorul
Fanatik.ro
Leacul natural care trebuie consumat neapărat în această vară. Lidia Fecioru spune că poate salva vieți și că are beneficii uimitoare
Capital.ro
Legea pe care o aștepta toată România. Președintele a semnat astăzi, 3 Iunie
Playtech.ro
Data la care începe anul școlar 2024-2025. Surpriză mare pentru elevi și părinți
DailyBusiness
O companie gigant din România face angajări! Salariile ajung până la 10.000 de lei lunar!
Adevarul
Armata Română pierde sute de militari lunar. Cum pot fi opriți soldații să părăsească sistemul
Spynews
Când va naște Ana Baniciu! Artista așteaptă primul ei bebeluș în orice moment: ”Mai sunt...” / FOTO
Spynews
Cum arată verighetele alese de Vlad Gherman și Oana Moșneagu. Cei doi actori s-au căsătorit ieri / FOTO
Evz.ro
Dorian Popa e istorie. Fosta lui iubită s-a rupt la piscină, pe manele
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Milionarul Arpad Paszkany a transformat-o total pe „Cenușăreasa” Antonela Pătruț. Afaceristul i-a schimbat nu doar înfățișarea, ci și modul de viață
wowbiz.ro
A murit soția antrenorului de la FC Voluntari, Florin Pîrvu! Oana Alina avea doar 47 de ani
Cancan.ro
Mai rar s-a văzut aşa naş! Cum s-a îmbrăcat Cabral la nunta Roxanei Hulpe. FOTO şi VIDEO
Playsport.ro
SURPRIZĂ URIAȘĂ! Vedeta PRO TV, nuntă secretă la New York cu omul din spatele meciului colosal al Generației de Aur! Au apărut primele imagini
kanald.ro
Când vor ajunge deciziile de recalculare în mâinile pensionarilor: Ministrul Muncii „Este foarte important ca românii să știe că nicio pensie nu scade. Echitate între pensionari.”
Capital.ro
Interzis în România! Nu mai ai voie să faci așa ceva. Iohannis a promulgat legea
StirileBZI
A fost aprobat un nou Program Rabla. Ce buget este pregătit
Prosport.ro
FOTO. Ea e prezentatoarea TV de Champions League! Eva e considerată cea mai frumoasă moderatoare a unui talk-show de fotbal din lume
stirilekanald.ro
VIDEO Alertă de vreme extremă de la ANM. Jumătate din țară, sub cod portocaliu de vijelii - HARTA
substantial.ro
Empatia: Cheia către o lume mai bună – Cum să îți înveți copilul să fie plin de compasiune
MediaFlux
CENTRALĂ NUCLEARĂ într-o STAȚIUNE MONTANTĂ din România! S-a aflat ACUM
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'