Aurelian Preda, ultimele aplauze. Elena Merişoreanu s-a prăbuşit peste coşciug: Am simţit că ceva s-a rupt în mine

Familia şi cei care l-au iubit pe artistul Aurealian Preda şi-au luat rămas bun de la acesta la capela cimitirului Bellu. Cortegiul a plecat în aplauze de la biserică spre mănăstirea Dervent, locul unde va fi înmormântat mâine.

01 oct. 2016, 13:28

Sute de oameni au venit în cele două zile să îl vadă pentru ultima dată pe Aurelian Preda în Capitală. Artiştii care i-au fost colegi de scenă l-au plâns pe celebrul artist.

„În astfel de momente îmi e greu să vorbesc, mai ales că pierzi un prieten drag. De multe ori, amândoi ne-am confesat, ne-am sfătuit. Să ştii, Aurelian, că din ceruri, cu siguranţă vei fi mândru de ce ai făcut, îţi vei da seama că pe ultimul drum atât de multă lume a fost cu tine şi n-ai trăit degeaba pe pământul ăsta”, a spus Constantin Enceanu.

Vezi si: Fiica lui Aurelian Preda, mesaj CUTREMURĂTOR pe Facebook după moartea cântăreţului: „Tot ce îmi rămâne de făcut…”

Elena Merişoreanu s-a prăbuşit peste sicriu.

„Am simţit că ceva s-a rupt în mine şi timpul s-a oprit în loc. Când l-am văzut atât de frumos în coşciug. Aurelian era un băiat frumos şi prin expresia lui radia numai energie pozitivă. Aurelian, dragă, te duci alături de colegii noştri. Dumnezeu să te ierte şi să te odihnească în pace!”, a spus Merişoreanu.

Artistul va fi înmormântat în locul pe care l-a visat: Mănăstirea Dervent, în Constanţa.

La Mănăstirea unde va fi îngropat Aurelian Preda se întâmplă minuni!