Fiica lui Aurelian Preda, mesaj CUTREMURĂTOR pe Facebook după moartea cântăreţului: „Tot ce îmi rămâne de făcut…”

Cântăreţul de muzică populară Aurelian Preda a murit în urmă cu câteva zile într-o clinică din Viena, la capătul unei lungi şi dureroase lupte cu cancerul. Avea 47 de ani şi lasă în urmă o soţie şi o fiică devastate de durere. Ana Maria Rosa, fiica artistului, trece prin clipe grele, dar a găsit puterea să posteze pe Facebook un mesaj în memoria părintelui său.

RomaniaTV.net
29 sept. 2016, 17:54
Fiica lui Aurelian Preda, mesaj CUTREMURĂTOR pe Facebook după moartea cântăreţului: „Tot ce îmi rămâne de făcut…”

Aurelian Preda s-a stins din viaţă după ce cancerul i-a afectat şi pancreasul şi nu a mai apucat să strângă banii necesari operaţiei care i-ar fi putut salva viaţa. Fiica interpretului de muzică populară, Ana Maria Rosa, are un mesaj tulburător.

„Tatăl meu..tati meu frumos, te-am iubit, te iubesc și o sa te iubesc toată viața mea ! Știu că acolo unde ești îți este mai bine …așa că tot ce îmi rămâne de făcut este să mă rog pentru tine și să fac ceea ce tu din totdeauna și-ai dorit să fac! Îmi este foarte dor de tine și acesta este începutul unei noi vieti pentru mine dar știu că ești acolo sus , mă veghezi și îmi ești înger păzitor! Dumnezeu să îl odihnească în pace pe tatăl meu…”, a scris Ana Maria Rosa.

„Dragi prieteni, tin sa va anunt ca toti cei care doriti sa ii aduceti un ultim omagiu tatalui meu,puteti face asta maine dimineata (vineri,30.09),pana sambata (01.10), ora 12:00 , la capela cimitirului Belu din Bucuresti si incepand cu ora 16:00 la Manastirea Dervent.Tot la Manastirea Dervent, duminica (02.10) la ora 12:00 va avea loc inmormantarea”, a mai anunţat fiica artistului.