AUSTRALIAN OPEN 2019. Simona Halep 2019: În primul set parcă am fost lovită de tren

AUSTRALIAN OPEN 2019. Simona Halep a părăsit Australian Open 2019, după un meci în trei seturi cu Serena Williams, însă nu a părut afectată de eşecul suferit în faţa americancei.

21 ian. 2019, 11:45
AUSTRALIAN OPEN 2019. Simona Halep 2019: În primul set parcă am fost lovită de tren

AUSTRALIAN OPEN 2019. În ciuda înfrângerii, 1-6, 6-4, 6-4, Simona Halep a mers relaxată la conferinţa de presă de după meciul cu Serena Williams. „Voi începe cu o glumă. În primul set, m-am simţit ca şi cum aş fi fost lovită de tren„, a spus Halep, spre amuzamentul celor prezenţi în sală.

Citeşte şi Când te simţi nr. 1 mondial, dar nu te cheamă Simona Halep. Fază amuzantă cu Serena Williams, înaintea meciului cu Simona VIDEO

Întrebată cum resimte apropiata pierdere a statutului de număr 1 mondial, Halep a răspuns: „Dacă pierd locul 1 acum, voi încerca să îl recuperez. Ţinta mea e să joc cât de bine pot în fiecare meci. Locul în clasament nu contează în acest moment pentru mine. Trebuie să-mi recapăt nivelul, voi munci pentru asta. La finalul anului contează mai mult locul în clasament, atunci mă voi stresa cu asta. Mă voi strădui. Acum voi merge acasă, mă voi odihni şi mă voi uita la tenis„.