AUSTRALIAN OPEN 2019. Simona Halep, tragere la sorţi de coşmar. Joacă în primul tur cu sportiva care a eliminat-o la US Open

AUSTRALIAN OPEN 2019. Simona Halep - Kaia Kanepi este meciul cu care numărul 1 mondial debutează la primul turneu de Grand Slam al anului. Estonianca este nimeni alta decât cea care a eliminat-o pe sportiva noastră în august, la US Open.

10 ian. 2019, 07:53
AUSTRALIAN OPEN 2019. Simona Halep, tragere la sorţi de coşmar. Joacă în primul tur cu sportiva care a eliminat-o la US Open

AUSTRALIAN OPEN 2019. Fără victorie de aproape cinci luni, Simona Halep are un start dificil de sezon, după înfrângerea de la Sydney având parte de un traseu foarte dificil la Australian Open. Astfel, după Kaia Kanepi în primul tur, în turul trei Halep ar putea-o întâlni chiar pe Mihaela Buzărnescu, Miki urmând s-o întâlnească în runda inaugurală pe veterana Venus Williams.

AUSTRALIAN OPEN 2019. În optimi, printre potenţialele adversare ale Simonei se află Serena Williams, Samantha Stosur şi Carla Suarez Navarro, ioar Karolina Pliskova şi Garbine Muguruza se numără printre potenţialele adversare din sferturile de finală.

Adversarele din primul ale româncelor la Australian Open:

Mihaela Buzărnescu (25 WTA) – Venus Williams (37)

Irina Begu (76 WTA) – Andrea Petkovic (61)

Ana Bogdan (81 WTA) – o jucătoare din calificări

Sorana Cîrstea (84 WTA) – Rebecca Peterson (62)

Monica Niculescu (88 WTA) – Amanda Anisimova (87)

Tabloul masculin:

Marius Copil (61 ATP) – Marcel Granollers (Spania, 110 ATP).