Avarie la o conductă cu apă din Sibiu. O stradă principală s-a transformat în patinoar

Branşamentul de apă de la un bloc turn din municipiul Sibiu s-a stricat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, iar o stradă principală din oraş s-a umplut cu apă. Echipele de intervenţie lucrează pentru remedierea avariei.

08 ian. 2017, 10:34
Avarie la o conductă cu apă din Sibiu. O stradă principală s-a transformat în patinoar

Mai mulţi şoferi care au trecut prin zona din municipiul Sibiu, care s-a umplut cu apă, au făcut fotografii şi filmuleţe şi le-au postat apoi pe Facebook, notează news.ro.

”Atenţie sporită pe M. Viteazul şi Rahovei. Din cauza unei conducte sparte, toată zona a devenit ştrand şi patinoar în acelaşi timp”, a scris un şofer care a postat mai multe imagini.

Duminică dimineaţă echipele de la Apă Canal i-au căutat pe proprietarii maşinilor parcate în zonă ca să le ceară să le mute, apoi au început lucrările pentru remedierea avariei.

”Este vorba despre o defecţiune la branşamentul unui bloc turn. A fost necesară sistarea furnizării apei la cinci blocuri turn din zona respectivă”, a declarat Thomas Roth, purtătorul de cuvânt al SC Apă Canal, societate aflată în subordinea Consiliului Local Sibiu care se ocupă de furnizarea apei în municipiul Sibiu.

Potrivit acestuia, deocamdată nu se ştie cât va dura repararea branşamentului avariat.

În Sibiu se înregistrează -15 grade Celsius şi există pericolul ca pe carosabil să se formeze un strat gros de gheaţă, în zonă fiind foarte multă apă.