Avion cu pasageri întors pe aeroportul din Timişoara din cauza unor defecţiuni tehnice. Alina Gorghiu era în aeronavă

Publicat: Sâmbătă, 07 Octombrie 2017 14:40 // Actualizat: Sâmbătă, 07 Octombrie 2017 14:47 // Sursa: romaniatv.net

Un avion cu 41 de pasageri la bord, care a decolat, sâmbătă, de pe Aeroportul Internaţional Timişoara spre Bucureşti, s-a întors din drum în urma unor defecţiuni tehnice observate de pilot. Alina Gorghiu se afla în în avion.

Directorul de Marketing şi Relaţii Publice din cadrul Aeroportului Internaţional Timişoara, Roxana Manasia, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX, că aeronava a decolat la ora 11.41, iar după 13 minute de zbor, pilotul a luat decizia de a se întoarce, din cauza unor defecţiuni tehnice.

"O cursă Tarom a decolat la ora 11.41 de pe Aeroportul Timişoara spre Bucureşti şi, din cauza unor considerente tehnice, pilotul a luat decizia de a se întoarce. La ora 11.54 a aterizat înapoi la Timişoara", a afirmat Roxana Manasia.

Citeşte şi Panică pe Aeroportul Otopeni. Un pasager a murit înainte să se îmbarce în avion

Potrivit reprezentanţilor Aeroportului Internaţional Timişoara, în avion se aflau 41 de pasageri."Toţi sunt în siguranţă şi aşteaptă o altă aeronavă care este pe drum, pentru a fi transportaţi la Bucureşti", potrivit Mediafax.

Alina Gorghiu, aflată în avionul care s-a întors la sol, scrie pe Facebook: ”Când îţi doreşti maxim să aterizezi în Bucureşti, dar avionul Tarom, din cauza unei defecţiuni tehnice, se reîntoarce la sol în Timişoara (...)Şi aştepţi! Cât? O să aflu cândva”.

Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.6559
RON
24 Sep
noapte 12 °
zi 28 °
Ultimele joburi adaugate
24 H