Azerii de la Socar fac angajări în ţară

Compania petrolieră de stat din Azerbaijan face angajări la Adjud, Botoşani, Bistriţa, Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi, în această perioadă. RomaniaTV.net vă spune ce profiluri de candidaţi caută angajatorii şi până când primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante. 

RomaniaTV.net
19 sept. 2014, 07:10
Azerii de la Socar fac angajări în ţară

Compania petrolieră de stat din Azerbaijan angajează 20 de lucrători gestionari staţie carburanţi, în Adjud, Botoşani, Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii medii, are cel puţin un an experienţă în comerţ, ştie să opereze un PC şi, preferabil, a mai lucrat cu gestiune de bani şi marfă.
5 octombrie este ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru postul vacant în oraşele sus-menţionate. Detalii, aici.

Socar angajează lucrători pregătire shaorma în Bistriţa, Cluj, Iaşi. Candidatul potrivit pentru acest post este rezistent la stres şi la muncă sub presiune, riguros în ceea ce priveşte regulile de igienă în alimentaţia publică, are diplomă de calificare în domeniu sau cel dorinţa şi deschidere pentru a şi-o obţine în cel mai scurt timp posibil de la angajare. Amănunte, aici.

Socar angajează un şef staţie distribuţie carburanţi în Bistriţa.
Te califici pentru acest post dacă ai studii superioare, ai minimum doi ani experienţă într-o staţie de distribuţie carburanţi, ai foarte bune cunoştinţe operare PC şi de contabilitate primară. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au cunoştinţe despre gestiunea produselor petroliere.
Informaţii suplimentare, aici. 
11 octombrie este termenul-limită de primire a candidaturilor pentru aceste posturi. 

Socar România este reprezentanța companiei petroliere şi de gaze naturale deţinută de statul Azerbaijan (The State Oil Company of Azerbaijan Republic), companie renumită mondial pentru activitatea sa de producţie de petrol şi gaze naturale.