Bahmu şi Prigoană, SHOW în sala de judecată

Silviu Prigoană şi Adriana Bahmuţeanu au fost audiaţi la mijlocul acestei săptămâni de către judecătorii bucureşteni.

22 apr. 2016, 17:47

Şedinţa de judecată s-a dovedit la fel de tumultoasă ca relaţia dintre cei doi, preşedintele completului fiind nevoit să intervină pentru a calma spiritele sau pentru a pune capăt chicotelilor din sala de judecată.

Adriana Bahmuţeanu are un nou IUBIT. Cine este ALESUL

Cei doi au ajuns în faţa instanţei după ce, în septembrie anul trecut, deranjat de mai multe afirmaţii ale fostei sale soţii, Silviu Prigoană a decis să o cheme în faţa magistraţilor.

„M-a denigrat, a spus că dau mită judecătorilor, poliţiştilor. Am fost afectat şi m-am retras din politică”, a mărturisit Silviu Prigoană.

„Nu am fost citat niciodată la DNA, de la infiinţarea DNA-ului la zi! ‎Mi-a distrus cariera politică şi imaginea publică, turnând pe canalele de televiziuni minciuni pe care nu le poate proba! Inclusiv în dosarul în care a făcut plângere (n.r. – dosarul în care a fost acuzat că i-ar fi bătut pe cei doi copii pe care îi are cu Adriana Bahmuţeanu), a fost clasat, nu există nicio faptă violentă!”, a mai spus omul de afaceri.

Silviu Prigoană se căsătoreşte. Unde va face nunta

În replică, Adriana Bahmuţeanu a susţinut că fostul ei soţ „mergea des la DNA” în perioada în care erau împreună.

„El începea jignirile, el spunea că sunt curvă, prostituată, că iau 500 de euro pentru o prestaţie. Poate am zis şi eu vreo jignire, dar ca întrebare. Ştiu că el e fără Dumnezeu, poate am zis dacă ştie publicul dacă are sau nu Dumnezeu! Am întrebat şi eu ca jurnalist, că dânsul e persoană publică, am adresat întrebări retorice publicului”, a spus Adriana Bahmuţeanu, spre amuzamentul celor din sală.