Silviu Prigoană se căsătoreşte. „Mi-am găsit liniştea, nu mai vreau circ”. Unde va face nunta

Zilele tradiţionale dedicate îndrăgostiţilor l-au prins în acest an pe Silviu Prigoană mai fericit ca niciodată. Omul de afaceri trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de Mihaela şi singurul lucru care îl mai leagă de Adriana Bahmuţeanu sunt cei doi copii ai lor, Mihai Maximus şi Darius Eduard.

25 feb. 2016, 09:21
Silviu Prigoană se căsătoreşte. „Mi-am găsit liniştea, nu mai vreau circ”. Unde va face nunta

Silviu a cunoscut-o pe Mihaela, la rândul ei o femeie cu succes în afaceri, vara trecută, într-o vacanţă petrecută în insulele din Marea Caraibilor, scrie ziarulring.ro. De atunci au fost nedespărţiţi, iar în cele câteva luni împreună au fost naşii de cununie ai mai multor prieteni comuni. Pentru că se înţeleg foarte bine, Mihaela şi Silviu au stabilit deja şi locul în care îşi vor spune „Da!”: Ierusalim. „Ne căsătorim la Mormântul Sfânt”, a dezvăluit omul de afaceri.

Citeşte şi Adriana Bahmuţeanu, de urgenţă la spital. „Simt că mă sufoc…”

„Îmi doresc să-mi cresc copiii în linişte”

În următorii ani, Silviu Prigoană vrea o viaţă de familie liniştită, aşa cum, din păcate, n-a prea avut parte alături de fosta soţie. „Sunt într-o relaţie minunată de cinci-şase luni, mă simt minunat, confortabil, mi-am găsit liniştea şi echilibrul, nu mai am nevoie de scandal şi de circ. Nu mă mai interesează circurile «Mincinoasei neamului». Îmi doresc să-mi cresc copiii în linişte şi, aşa cum i-am crescut singur pe ceilalţi doi, îi voi creşte şi pe aceştia doi. Singurul lucru în care merită să investească un părinte pentru copilul lui nu sunt maşinile de ultimul tip sau proprietăţile, ci educaţia. Aceasta e bunul cel mai de preţ pe care un părinte îl poate oferi copilului său”, a declarat omul de afaceri.

Citeşte şi Adriana Bahmuţeanu, scandal în direct: „Sun la 112, nesimţitule! Chemaţi paza”

„Îţi baţi joc de viitorul lor pentru că ţipi la TV?!”

Din cauza disputelor privind educaţia copiilor, Silviu Prigoană i-a deschis un nou proces fostei soţii. „Avem pe rol un proces pentru că vreau să-i duc pe cei mici la Şcoala Britanică, una dintre cele mai bune din Europa, şi ea nu vrea. La Şcoala Britanică, Maximus şi Eduard au primit o bursă de şcolarizare de 50.000 de euro pe an pentru următorii 10 ani. În total, o jumătate de milion de euro! Cine ar renunţa la această sumă investită în educaţia copiilor lui dintr-un orgoliu din care nu înţelege nimeni nimic? Îţi baţi joc de viitorul copiilor doar pentru că eşti orgolioasă şi pentru că te cheamă pe tine Bahmuţeanu şi ţipi la TV?! Sunt convins că instanţa va lua în calcul documente şi probe adevărate, nu lacrimile de crocodil ale unei pseudovedete. A încercat să cânte, să facă pe vedeta şi s-a demonstrat ce vedetă e”, a mai spus omul de afaceri.