Banca Transilvania continuă angajările în ţară. Vezi posturile

Banca Transilvania face angajări la Cluj, Bucureşti, Ploieşti, Braşov, în această perioadă. RomaniaTV.net vă spune ce profiluri de candidaţi caută angajatorii şi până când primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante. 

RomaniaTV.net
13 oct. 2014, 07:18
Banca Transilvania continuă angajările în ţară. Vezi posturile

Banca Transilvania angajează un inspector risc credite la Cluj.
Te califici pentru acest post dacă ai studii superioare economice, ai cel puţin doi ani experienţă în creditare PJ, ai cunoştinţe avansate de analiză financiară şi de limba engleză, eşti rezistent la stres, ştii să operezi în Office, ai abilităţi de analiză şi sinteză şi eşti dispus să mergi în deplasări în ţară.
10 noiembrie este ultima zi în care se primesc candidaturi pentru acest post, potrivit anunţului de recrutare care poate fi accesat aici. 

Banca Transilvania angajează administratori credite, pe perioadă determinată de un an de zile, la Braşov, Bucureşti, Ploieşti. 

Candidatul potrivit pentru acest post are cel puţin un an experienţă într-un post similar, are studii superioare economice sau juridice, este riguros, eficient, are abilităţi de analiză şi sinteză, precum şi foarte bune cunoştinţe de operare PC.
Până pe 6 noiembrie se primesc CV-uri pentru acest post. Amănunte, aici.

Banca Transilvania angajează un evaluator credite la Cluj.
Eşti eligibil pentru acest post dacă ai absolvit Facultatea de Construcţii, Politehnică sau Arhitectură, ai atestat ANEVAR – cu drept de semnatură şi ştampilă, ai minimum un an experienţă într-un post similar, ai permis auto, ştii să operezi un PC, eşti disponibil pentru munca pe teren şi ai abilităţi de negociere şi de comunicare.
2 noiembrie este ultima zi în care se primesc candidaturi pentru postul vacant la Banca Transilvania. Detalii, aici.

Banca Transilvania angajează un analist procese bancare, în cadrul Direcţiei pentru Calitatea Afacerilor şi Proceselor, la Cluj.

Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare, de preferinţă economice, are cel puţin doi ani experienţă în cadrul Băncii Transilvania şi cel puţin un an experienţă în postul actual. De asemenea, trebuie să ai abilităţi de sinteză, foarte bune cunoştinţe de operare Office, excelente abilităţi de comunicare, trebuie să fii flexibil, adaptabil, deschis spre schimbare, ca să fii eligibil pentru acest post.
1 noiembrie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru postul disponibil la Banca Transilvania. Informaţii suplimentare, aici.