Barack Obama: Fetele mele vor să se întânească cu Messi

Preşedintele american Barack Obama a spus, în timpul vizitei sale în Argentina, că fiicele sale, Sasha şi Malia, vor să îl cunoască pe fotbalistul Lionel Messi, dar el nu a putut să aranjeze o astfel de întâlnire, relatează presa internaţională.

24 mart. 2016, 08:01
Barack Obama: Fetele mele vor să se întânească cu Messi

Am dorit să îmi aduc fiicele aici pentru ca ele să vadă frumuseţea oraşului Buenos Aires. Ele au cunoscut deja un argentinian faimos, pe Papa Francisc. Acum vor să îl cunoască pe Messi, dar nu am putut să aranjez asta„, a declarat Barack Obama.

Barack Obama a apelat miercuri, în timpul vizitei sale în Argentina, la „diplomaţia tangoului” şi a impresionat invitaţii de la dineul de stat oferit în onoarea sa cu mişcările sale de dans. La finalul dineului oferit la Buenos Aires de preşedintele argentinian Mauricio Macri, Obama şi Prima Doamnă, Michelle, au urmărit încântaţi o pereche de dansatori profesionişti de tango. Dispus să încerce şi el, liderul american a acceptat inivitaţia dansatoarei, în timp ce Prima Doamnă s-a lăsat condusă de dansator.

Preşedintele american se află într-o vizită de două zile în Argentina, pentru a marca relaxarea relaţiilor, după ani de tensiuni.