Bărbat cu permisul suspendat, prins conducând o maşină cu plăcuţe pe care scria „Suveran”: „Corespund foarte bine”

Un angajat al Complexului Energetic Oltenia, care avea permisul suspendat, a primit o amendă de 870 de lei după ce a fost prins conducând o maşină cu plăcuţe de înmatriculare pe care scria "Suveran". Bărbatul a făcut un adevărat spectacol, filmând momentul în care este sancţionat de poliţişti şi postând imaginile pe Facebook.

19 feb. 2018, 09:35
Bărbat cu permisul suspendat, prins conducând o maşină cu plăcuţe pe care scria „Suveran”: „Corespund foarte bine”

Angajat al Complexului Energetic Oltenia, un bărbat în vârstă de 43 de ani din oraşul Rovinari, care avea permisul suspendat, a fost prins conducând un autoturism cu plăcuţe de înmatriculare realizate artizanal, transmite corespondentul Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Gorj, Miruna Prejbeanu, bărbatul a fost depistat în timp ce conducea un autoturism cu numere de înmatriculare pe care scria „Suveran”.

Poliţiştii au constatat că bărbatul avea permisul de conducere suspendat.

Pe numele acestuia a fost întocmit un dosar penal pentru conducere fără permis, acesta fiind amendat cu 870 de lei pentru conducerea unui vehicul ale cărui plăcuţe cu numărul de înmatriculare sau de înregistrare nu corespund standardelor, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Miruna Prejbeanu, potrivit Mediafax.

Poliţiştii au dispus şi reţinerea plăcuţelor de înmatriculare, moment în care bărbatul a făcut un adevărat spectacol: „E maşina mea, e proprietatea mea privată. Sunt numerele mele de suveran. Corespund foarte bine. Este proprietatea mea privată”, a spus bărbatul, care este angajat al Complexului Energetic Oltenia.

Acesta a filmat întreaga operaţiune şi a postat imaginile pe Facebook.