Bărbat din Capitală, reţinut de poliţişti după ce a violat şi tâlhărit o femeie pe care a condus-o acasă la plecarea din club

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au reţinut un bărbat, în vârstă de 33 de ani, bănuit că a violat şi tâlhărit o femeie.

RomaniaTV.net
01 nov. 2017, 10:29
Bărbat din Capitală, reţinut de poliţişti după ce a violat şi tâlhărit o femeie pe care a condus-o acasă la plecarea din club

La data de 22 octombrie, în jurul orei 15.00, poliţiştii Secţiei 8 au fost sesizaţi de către o femeie, în vârstă de 32 de ani, cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, în jurul orei 02.30, după ce a părăsit incinta unui club din sectorul 2, a fost abordată pe o stradă de un bărbat necunoscut care, cu acordul ei, a condus-o pe jos, către domiciliu.

În jurul orei 03.30, în apropierea imobilului de domiciliu al tinerei, bănuitul, prin constrângere fizică, a obligat-o să întreţină raporturi sexuale cu el, după care i-a luat din geantă un telefon mobil şi o sumă de bani, fugind într-o direcţie necunoscută.

În urma cercetărilor şi investigaţiilor desfăşurate, bărbatul a fost identificat, acesta fiind cunoscut cu preocupări de natură infracţională.

Bănuitul a fost depistat la domiciliul unui apropiat, pe raza judeţului Constanţa şi ulterior condus la sediul subunităţii pentru audieri. Asupra lui a fost găsit telefonul mobil sustras persoanei vătămate.

Bărbatul este cercetat acum pentru viol şi tâlhărie calificată. El a fost reţinut, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propuenre de arestare.