Crimă ÎNFIORĂTOARE în Galaţi. Un bărbat cu probleme psihice şi-a torturat şi ucis tatăl

Un bărbat cu probleme psihice din judeţul Galaţi şi-a torturat tatăl până la moarte. Familia este în stare de şoc şi face acuzaţii grave: oamenii spun că tânărul a fost internat de mai multe ori la Psihiatrie, dar după câteva zile de tratament era trimis acasă, unde îşi bătea părinţii.

RomaniaTV.net
04 oct. 2016, 13:59
Crimă ÎNFIORĂTOARE în Galaţi. Un bărbat cu probleme psihice şi-a torturat şi ucis tatăl

Bărbatul de 31 de ani aea probleme psihice de ani buni, dar niciun tratament nu a rezolvat problemele. Asta şi pentru că refuza să îşi ia medicamentele şi consuma alcool.

„Când venea, eu trebuia să ies în stradă. Îm era frică şi fugeam”, a povestit mama ucigaşului. Şi pe fraţii săi i-a ameninţat că îi va ucide, însă aceştia spun că au preferat să-l ignore şi să nu-i dea apă la moară.

Acum, bărbatul şi-a atacat părinţii. Mama a reuşit să fugă, dar tatăl bolnav i-a căzut victimă. O noapte întreagă l-a bătut crunt, iar dimineaţă a fost găsit în stare extrem de gravă. Medicii nu au mai reuşit să-l salveze, având mai multe leziuni care i-au adus moartea, după ce a fost torturat cu cruzime de propiul fiu.

Procurorii au spus că moartea a fost una violentă, cauzată de insuficienţă respiratorie. „Pe corpul victimei s-au identificat mai multe echimoze şi escoriatii, o fractura difuza de coasta stanga. De asemenea, au fost identificate şi urme de muscaturi”, a declarat procurorul care se ocupă de caz.

Fiul ucigaş a ajuns acum din nou la psihiatrie. Familia lui face acuzaţii grave: oamenii spun că tragedia putea fi evitată dacă medicii îl internau pe o perioadă mai lungă. Aceştia din urmă se apără, însă, spunând că internările pe termen lung se fac doar în baza unor hotărâri judecătoreşti.