Bărbat reţinut într-un dosar de furt, la zece ore de la eliberarea condiţionată

Un bărbat din localitatea dâmboviţeană Tătărani, eliberat condiţionat din penitenicar după ce a executat o pedeapsă pentru furt calificat, a fost reţinut, joi, într-un nou dosar de furt, fapta de care este suspectat fiind comisă la zece ore după ce a părăsit penitenciarul.

18 ian. 2018, 15:49
Bărbat reţinut într-un dosar de furt, la zece ore de la eliberarea condiţionată

Bărbatul în vârstă de 33 de ani, din localitaea Tătărani, fusese eliberat condiţionat din Penitenciarul Ploieşti în ziua de 17 ianuarie, după ce executase doi ani şi şapte luni dintr-o pedeapsă pentru infracţiuni de furt calificat şi conducere pe drumurile publice a unui autoturism fără a deţine permis.

În noaptea de miercuri spre joi, el a intrat în garajul unui bărbat din Tătărani şi este suspectat că a sustras din autoturismul parcat acolo 400 de lire sterline şi 150 de lei. El a fost prins la scurt timp după comiterea faptei, iar joi a fost reţinut pentru 24 de ore, urmâmnd ca în cursul zilei de vineri să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă sub acuzaţia de furt calificat.

Citeşte şi Bărbat din Iaşi, reţinut de DNA pentru trafic de influenţă după ce a cerut bani pentru intervenţii la judecător