Bărbatul care l-a scuipat pe preşedintele Traian Băsescu, faţă în faţă cu judecătorii

Adrian Zglobiu a ajuns joi la Judecătoria Constanţa, unde judecătorii vor decide dacă îl  vor interna la Spitalul de Psihiatrie pentru expertiză. Maria Vasii, avocata lui Gigi Becali l-a luat sub aripă şi pe Adrian Zglobiu, şi îl va reprezenta pe agresorul preşedintelui. Avocata a declarat că nu este de acord cu internarea bărbatului. 

RomaniaTV.net
29 mai 2014, 07:45
Bărbatul care l-a scuipat pe preşedintele Traian Băsescu, faţă în faţă cu judecătorii

Adrian Zglobiu, bărbatul anchetat pentru ultragierea preşedintelui Traian Băsescu a fost transportat, miercuri, de la Spitalul Judeţean Constanţa, unde i-au fost tratate rănile superficiale suferite în urma tentativei sale de sinucidere, la spitalul de psihiatrie de la Palazu Mare.

Adrian Zglobiu a încercat să se sinucidă când poliţiştii s-au dus la el acasă pentru a-l duce la spitalul de psihiatrie cu scopul de a fi evaluat medical, conform dispoziţiei procurorilor.

CITEŞTE ŞI Sora lui Adrian Zglobiu, DECLARAŢII ULUITOARE după tentativa de sinucidere: Nu a vrut să meargă cu ei

Reprezentanţi ai Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Constanţa au declarat că la vederea poliţiştilor, Adrian Zglobiu a fugit în spatele casei şi şi-a produs tăieturi superficiale în zona gâtului şi pe abdomen.

Adrian Zglobiu susţine că a fost obligat să semneze cu forţa că va merge o săptămână la Spitalul de Psihiatrie. Odată ajuns în faţa medicilor, agresorul preşedintelui s-a răzgândit şi a spus că nu mai vrea experiză. Procurorii au cerut în instanţă internarea lui Adrian Zglobiu, iar joi judecătorii vor lua o decizie în acest sens. 

Preşedintele Traian Băsescu a depus o plângere pentru ultraj, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, în urma incidentului petrecut sâmbătă în port, când şeful statului a fost scuipat de un bărbat.