Bărbatul care se târa prin faţa spitalului din Călăraşi, declaraţii şocante: „M-au aruncat pe drum, afară” VIDEO

România TV l-a găsit pe bolnavul care a șocat o țară-ntreagă după ce a fost filmat târându-se în genunchi prin fața spitalului județean Călărași. În timp ce-și păzea caprele pe un câmp, la periferia orașului Fetești, bărbatul a povestit drama prin care a trecut în urmă cu două zile. Bărbatul spune că a fost dat afară din spital pentru că nu avea card de sănătate. Viorica Dăncilă s-a implicat în acest caz şi cere anchetă urgentă.

18 oct. 2018, 06:19
Bărbatul care se târa prin faţa spitalului din Călăraşi, declaraţii şocante: „M-au aruncat pe drum, afară” VIDEO

Petre Bălan are 41 de ani și își paște animalele lângă Fetești. Bărbatul rememorează clipele cumplite prin care a trecut.

„Am venit acolo, la camera de gardă, nu mi-au făcut nimic și m-au trimis pe drum așa…așa cum sunt!Cât mai trăiesc, mai trăiesc”, a povestit bărbatul.

Bărbatul spune că nu le-a vorbit urât medicilor şi că nu era beat. Mai mult, acesta mărturiseşte că i-a implorat să-l ajute.

”Dar făceți-mi ceva! Stau de o jumătate de oră!” Nu mi-a făcut nimic! M-a lăsat așa, întins, ca pe-un boschetar! ”Ai…de sănătate? N-ai! Ai medic de familie?” N-am! ”Serviciu ai?” Nu! ”Angajat?” Nu! ”Hai, afară!”. Trebuie să mănânc o pâine, că-s amărât! Mi-a murit soția, mama… Ce să fac? Să mă duc să fur, să dau în cap?  M-au luat doi de-ăia, m-au aruncat pe drum, afară! Mi-au luat și actele! Actele au rămas la ei! Nu mai am niciun act, nimic!

Imaginile cu bărbatul în genunchi au fost filmate de un taximetrist. Directorul spitalului din Călărași susține că pacientul a avut un comportament violent și juca, de fapt, teatru.

Premierul Viorica Dăncilă se implică în caz şi cere control la spital, pentru ca astfel de situaţii să nu mai aibă loc.

Citeşte şi Imagini scandaloase la spitalul din Călăraşi. Un bătrân pleacă târându-se în genunchi sub privirile brancardierului