Bărbatul care şi-a înjunghiat fosta soţie într-o grădiniţă a fost reţinut

Bărbatul care şi-a înjunghiat, vineri, fosta soţie într-o grădiniţă din Capitală a fost reţinut de către poliţişti, după mai multe ore de audieri, potrivit România TV. Urmează să fie prezentat sâmbătă instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

RomaniaTV.net
26 ian. 2018, 20:02
Bărbatul care şi-a înjunghiat fosta soţie într-o grădiniţă a fost reţinut

Educatoarea a fost transportată de urgenţă la spital, însă a murit câteva ore mai târziu în sala de operaţie. Cei doi divorţaseră, iar femeia avea un ordin de restricţie pentru fostul soţ. Bărbatul a fost prins de oamenii legii când încerca să se sinucidă.

Potrivit unor surse judiciare, victima, Nicoleta Botan, ar fi avut numeroase conflicte cu fostul ei soţ, Maius Cristian Botan, motiv pentru care ea obţinuse în instanţă, un ordin de restricţie pe numele său.

Citeşte şi Prietenii educatoarei ucise în grădiniţă de fostul soţ, sfâşiaţi de durere: Rămas bun, minune! Fie-ţi sufletul pe calea lui

Ca urmare, bărbatul fusese evacuat din casă şi nu se putea apropia la o distanţă mai mare de 200 de metri atât faţă de fosta soţie, cât şi faţă de cei doi copii ai lor.

Citeşte şi Ultima postare pe Facebook a educatoarei ucise de fostul soţ în grădiniţă. Mesajele ei, strigăt disperat după ajutor