Bărbatul care şi-a ucis fiicele şi soţia, pedepsit doar cu amenzi. Vecinii povestesc lucruri cutremurătoare

Detalii uluitoare din cazul din Dolj care a îngrozit o ţară întreagă, acolo unde un bărbat şi-a ucis soţia şi cele 2 fiice, apoi le-a dat foc. Omul era extrem de violent şi agresiv: făcea scandal după scandal, dar de fiecare dată însă primea doar o amendă. Vecinii povestesc lucruri cutremurătoare, el a mai încercat să-şi omoare fetele şi în urmă cu 2 ani.

13 oct. 2015, 07:05
Bărbatul care şi-a ucis fiicele şi soţia, pedepsit doar cu amenzi. Vecinii povestesc lucruri cutremurătoare

De câteva zile, localnicii din Leu vorbesc doar de oribila crimă produsă în satul lor. Un bărbat şi-a înjunghiat şi apoi incendiat soţia şi cele două fiice. Toate dormeau în aceeaşi cameră, iar bărbatul a dat pur şi simplu foc locuinţei. Omul are probleme psihice și a ieșit de curând din spital, informează România TV.

Pompierii au fost sesizaţi, duminică dimineaţa, în jurul orei 5.00, că o locuinţă a luat foc. Potrivit primelor informaţii, un bărbat cu probleme psihice şi-a înjunghiat soţia şi fiicele şi apoi a incendiat locuinţa.

„La ora 5.21, duminică dimineaţa, am fost anunţaţi de izbucnirea unui incendiu, în comuna Leu, judeţul Dolj. La faţa locului s-a deplasat detaşamentul de pompieri Craiova cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă. Ajunşi la faţa locului, au constatat că incendiul se manifesta la două dormitoare din cele cinci ale locuinţei. Au luat măsurile de întrerupere a energiei electrice. Un bărbat le-a spus pompierilor că s-ar putea să fie cineva în casă. Atunci au pătruns prin flăcări şi au găsit în dormitor trei victime, cu vârstele 33, 12 si 15 ani. Din primele cercetări rezultă ca şi cauză probabil de incendiu un foc deschis în spaţii închise”, a declarat, la România TV, Florin Cocoşilă, purtător de cuvânt ISU Dolj.

Vecinii povestesc că bărbatul era deosebit de agresiv când se afla sub influenţa alcoolului. Ei povestesc că în urmă cu câţiva ani şi-a urcat fetele în pod şi a încercat să le omoare. Potrivit România TV, el a fost amendat de nenumărate ori pentru scandalurile provocate. De fiecare dată însă a fost lăsat în libertate.