Baronul Nicuşor Constantinescu încerca să scape de puşcărie cu o „reţetă” inedită – bea Cola

Dezvăluiri uluitoare, baronul Nicuşor Constantinescu încerca să scape de puşcărie cu ajutorul băuturii răcoritoare Cola.  Mai multe rapoarte oficiale arată că politicianul bea Coca Cola pe ascuns în sala de judecată special ca să îşi crească tensiunea.

01 oct. 2016, 10:10
Baronul Nicuşor Constantinescu încerca să scape de puşcărie cu o „reţetă” inedită – bea Cola

Nicuşor Constantinescu a mai adăugat un mit pe lista legendelor despre coca-cola: sucul e bun şi pentru că te scapă de puşcărie.

Motivarea curţii de apel Constanţa arată cum scăpa baronul Nicuşor de audieri. Magistraţii susţin că politicianul îşi agrava starea de sănătate intenţionat. Deşi era hipertensiv, el bea cola pe ascuns special ca să-şi crească tensiunea în sala de judecată, transmite România TV.

În plus, judecătorii au cerut şi expertiză medico-legală şi au aflat astfel că Nicuşor urma tratamentul pentru a-şi ţine tensiunea sub control, doar că în seara dinaintea procesului şi în dimineaţa respectiva refuza să îşi mai ia pastilele.

Baronul Constanţei a reuşit astfel să amâne procesul câteva luni, dar nu a scăpat de condamnarea definitivă pentru abuz în serviciu de 5 ani de închisoare.

Deşi refuza tratamentul, inculpatul a fost surprins în timpul şedinţei din data de 09.06.2016, având asupra sa o sticlă de 0,5 litri de Coca-Cola, din referatul întocmit de lucrătorii din cadrul Penitenciarului Poarta Albă rezultând că inculpatul a consumat băutura în integralitate, în perioada în care şedinţa de judecată a fost suspendată.

în dimineaţa şedinţelor de judecată sau începând cu ziua anterioară, inculpatul refuza tratamentul (deşi a susţinut în permanenţă că doreşte să fie audiat de către instanţa de apel), aspect faţă de care tensiunea arterială a prezentat fluctuaţii mai mari.