Băsescu, AMENINŢARE la adresa lui Ponta: Mai ştii povestea cu săpatul gropii şi cine cade în ea?

Traian Băsescu îl atacă din nou pe primul-ministru Victor Ponta. Într-o postare pe Facebook, fostul preşedinte le ia apărarea Ioanei şi ginerelui său Radu Pricop şi îl acuză pe premier că a făcut o obsesie din a-l ataca, întreabându-l retoric pe Ponta dacă mai ştie "povestea cu săpatul gropii şi cine cade în ea".

24 mai 2015, 07:25
Băsescu, AMENINŢARE la adresa lui Ponta: Mai ştii povestea cu săpatul gropii şi cine cade în ea?

Fostul preşedinte Traian Băsescu i-a adresat, prin intermediul unei reţele de socializare, un mesaj dur premierul Victor Ponta.

Citeşte şi Traian Băsescu, obligat să se mute din nou. Într-o săptămână trebuie să plece de la Scroviştea VIDEO

Obsedatul… Evident Victor Viorel are o obsesie care se numeşte Traian Băsescu. De cîţiva ani, obsesia lui Viorel s-a „rafinat” devenind „Băsescu la puşcărie „. O strigă în mari adunări cu „poporul pesedist” pe stadioane, în săli de sport, în pieţe publice şi la televiziuni, ori de cîte ori are ocazia. Obsedatul crede că-şi poate materializa visul distrugerii propriei obsesii, dar şi a familiei mele. Mai nou, bazîndu-se pe revoluţionarul vînător de “terorişti” Niţu şi alţi cîţiva procurori, pe televiziunile turnătorilor de rit vechi şi nou Felix şi Ghiţă, care au rolul presiunii publice pe procurori, obsedatul crede că-şi poate materializa visul distrugerii propriei obsesii, dar şi a familiei mele. În mintea lui înceţoşată de ură, dar şi de aburii puterii, a revenit vremea lui Dej, Nikolschi, Ana Pauker şi Brucan. Victor Viorel, îţi garantez că n-ai să reuşeşti pentru că nici eu, nici Ioana şi nici Radu n-am încălcat legea. Şi mai sunt convins că cei mai mulţi oameni din justiţie nu mai vor înapoi sub control politic. În schimb, atenţie Victor Viorel, mai ştii povestea cu săpatul gropii şi cine cade în ea?„, a scris Traian Băsescu, duminică dimineaţa, pe pagina sa de Facebook.

Premierul Victor Ponta l-a atacat dur, vineri seară, la România TV, pe fostul preşedinte Traian Băsescu, recunoscând că aşteaptă momentul în care va ajunge lângă Elena Udrea, în arest.

„Domnul Băsescu se bagă în seamă. Din când în când mai vine cu declaraţii. M-am obişnuit cu acest gen de mârlănie a la Băsescu. M-am obişnuit şi le duc mai departe. Băsescu pentru mine este doar o amintire mizerabilă a unor vremuri pe care vrem să le lăsăm în urmă. Eu aştept breaking news-ul când o să ajungă lângă doamna Udrea. Nu am vorbit niciodată cu domnul Niţu privind dosarele lui Băsescu”, a declarat Victor Ponta.

Citeşte şi Victor Ponta, atac la Băsescu: Aştept breaking news-ul când o să ajungă lângă doamna Udrea