Băsescu: Aştept de la PMP să mă primească în sediul central când îmi termin mandatul

Traian Băsescu susţine că după ce îşi încheie mandatul la Cotroceni se aşteaptă ca PMP să "îl primească în sediul central". 

19 iul. 2014, 09:12
Băsescu: Aştept de la PMP să mă primească în sediul central când îmi termin mandatul

„Vă spun eu ce aştept de la acest partid? În primul rând aştept ca după ce îmi termin mandatul să mă primească în sediul central. Vreau să transfer partidului toată experienţa pe care am acumulat-o ca om politic, cunoştinţele pe care le-am acumulat şi în politică externă, şi în politică internă şi în modul de gestionare a unei ţări. Sunt convins că pot ajuta partidul foarte mult să se aşeze acolo unde ar trebui să se aşeze ca partid nou, adică un partid modern care să preia ţara de unde este acum”, a declarat Traian Băsescu la Congresul Organizaţiei de Femei a PMP, care se desfăşoară la Sinaia.

Udrea: Nemulţumiţii din PDL sunt bineveniţi alături de Partidul Mişcarea Populară

El a precizat că nu doreşte să „copleşească” partidul cu personalitatea sa.

De asemenea, Traian Băsescu a declarat că vineri şi-a luat arhiva personală, cu documente din perioada în care era ministru al Transporturilor, din sediul PDL din Modrogan 1, fiindu-i teamă că va veni Crin Antonescu în biroul respectiv. El a spus că o va muta la PMP.

„Încă era o legătură a mea cu partidul, ştiam că o să o iau cândva, nu eram hotărât să o iau atât de repede, însă, aflând concesiile uriaşe şi modul în care PDL a fost pus pe tavă, am hotărât să o iau ieri (vineri – n.r.) şi o s-o mut la PMP”, a adăugat Traian Băsescu.

PDL şi PNL au decis să fuzioneze, viitorul partid urmând să se numească PNL şi să aibă sediul în Modrogan 1.