Băsescu, întrebat dacă el crede că ar trebui să demisioneze Kovesi: Nu cred nimic. La Biserică se crede

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat, marţi, că nu a văzut înregistrările făcute de Vlad Cosma şi acuzaţiile aduse DNA. Întrebat dacă el crede că procurorul-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, ar trebui să demisioneze, Băsescu a replicat că nu crede nimic, deoarece “la Biserică se crede”.

13 feb. 2018, 12:11
Băsescu, întrebat dacă el crede că ar trebui să demisioneze Kovesi: Nu cred nimic. La Biserică se crede

„Nu cred nimic. La Biserică se crede”, a afirmat Traian Băsescu.  De asemenea, întrebat dacă a văzut înregistrările vizând DNA, el a replicat: „Nu le-am văzut”.

Antena 3 a difuzat duminică seară înregistrări furnizate de Vlad Cosma din care rezulta că i s-ar fi cerut să „planteze probe” pentru un dosar vizându-i pe Sebastian Ghiţă şi Victor Ponta. Potrivit lui Cosma, cel care apare în aceste discuţii este fostul procuror Mircea Negulescu, acesta invocând numele lui Lucian Onea.

Citeşte şI: Tudorel Toader se întoarce mai repede cu o zi din Japonia: Joi voi participa la şedinţa de Guvern

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a transmis că joi va participa la şedinţa de Guvern, în condiţiile în care acum se află în Japonia pentru mai multe întrevederi, iar premierul Viorica Dăncilă i-a cerut să vină mai repede în ţară, în contextul scandalului de la DNA.