Băsescu ironizează alegerile din PSD: Trăim o zi crucială pentru viitorul patriei, să luăm urnele cu asalt

Traian Băsescu ironizează alegerile din PSD, susţinând că Liviu Dragnea este singurul candidat la şefia partidului care poate duce PSD "pe culmile ridicolului".

11 oct. 2015, 16:44
Băsescu ironizează alegerile din PSD: Trăim o zi crucială pentru viitorul patriei, să luăm urnele cu asalt

Traian Băsescu îşi continuă comentariul ironic spunând că Dragnea trebuie votat de toţi românii, nu doar de către cei „domiciliaţi în cimitire”.

„Apel către țară, apel către români!

Români, trăim o zi crucială pentru viitorul patriei noastre: alegerea cu o concurență fără precedent a președintelui PSD.
Dintre toți concurenții, singurul care poate duce acest partid pe culmile ridicolului este domnul Liviu Dragnea. Acum, cînd mai sunt cîteva ore pînă la închiderea urnelor, să mergem cu toții la vot pentru a-l susține pe prea iubitul Dragnea Liviu, fala PSD și a României. Acum ori niciodată. Dacă Dragnea pierde alegerile în PSD, suntem pierduți și noi. Avem obligația să nu lăsăm greul alegerii marelui conducător al PSD numai pe seama celor domiciliați în cimitire sau celor plecați în străinătate. Să luăm urnele cu asalt”, a scris fostul preşedinte Traian Băsescu pe Facebook.

Băsescu: Politicienii de astăzi – laşi, mincinoşi şi populişti

Social-democrații au mers, duminică, la vot pentru aş alege preşedintele, singurul candidat la această funcție fiind actualul președinte interimar al PSD, Liviu Dragnea.

Rezultatele alegerilor de duminică vor fi validate luni de Comitetul Executiv Național, iar pe 18 octombrie, în cadrul Congresului extraordinar a partidului vor fi aleși și ceilalți membri ai conducerii, președinte executiv, vicepreședinții, secretarul general.