Băsescu: Nu Preşedinţia a fost implicată în retrocedări ilegale, ci Daniel Moldoveanu, şeful Comunităţii Naţionale de Informaţii

Fostul preşedinte Traian Băsescu a scris, pe Facebook, că nu Administraţia prezidenţială a fost implicată în retrocedări ilegale de terenuri, ci, aşa cum reiese şi din declaraţiile lui Horia Simu şi din comunicatul DNA, consilierul de stat Daniel Moldoveanu, şeful Comunităţii Naţionale de Informaţii.

26 iul. 2016, 10:21
Băsescu: Nu Preşedinţia a fost implicată în retrocedări ilegale, ci Daniel Moldoveanu, şeful Comunităţii Naţionale de Informaţii

Constat că, în spaţiul public, există o dezbatere cu privire la implicarea Administraţiei Prezidenţiale şi a unui „consilier prezidenţial” din timpul mandatului meu în fapte de corupţie referitoare la retrocedări făcute de ANRP.
Resping categoric acest tip de abordare!

Din declaraţiile domnului Horia Simu şi comunicatul DNA, rezultă clar că este vorba despre o persoană şi nu despre întreaga Administraţie Prezidenţială. Mai exact, rezultă că este vorba despre Daniel Moldoveanu, consilier de stat şi nu prezidenţial şi care îndeplinea funcţia de şef al Comunităţii Naţionale de Informaţii…„, a scris Traian Băsescu, pe Facebook.

Omul de afaceri Horia Simu a declarat, marți, că fostul consilier la Președinție Daniel Moldoveanu a luat 25% din cei 7 milioane de euro primiți de el de la ANRP, susținând că „este puțin nedrept” că acesta nu a fost pus sub acuzare de DNA.