Băsescu, despre motivul vizitei Oanei Mizil: „A avut nevoie de o discuţie, de un sfat” VIDEO

Fostul preşedinte Traian Băsescu a vorbit, marţi, la ieşirea din sediul PMP despre întrevederea avută cu Oana Mizil.  Acesta a declarat că iubita lui Marian Vanghelie este în dificultate şi a avut nevoie de sfatul său.  

06 oct. 2015, 18:35
Băsescu, despre motivul vizitei Oanei Mizil: „A avut nevoie de o discuţie, de un sfat” VIDEO

Oana Niculescu Mizil a fost surprinsă în timp ce intra în vila din strada Mihăileanu, unde fostul preşedinte Traian Băsescu deţine o locuinţă.

Traian Băsescu a recunoscut, marţi, că s-a întâlnit cu Oana Mizil la vila din Mihăileanu, spunând că a venit să ceară nişte sfaturi.

Cred că nu este de interes. Dar vă aduceţi aminte când doamna Mizil era îmbrăcată în zeghe la Parlament? E, gândiţi-vă că un astfel de om ajunge şi în dificultate.

Gândiţi-vă că este o femeie care doar ce a născut şi care a fost evacuată din casa, are hotărâre definitivă de evacuare şi care are soţul în situaţia în care este…

Este o femeie care dacă vrea să schimbe două vorbe cu cineva, poţi sa îi acorzi timpul solicitat. A avut nevoie de o discuţie, de un sfat”, a precizat Traian Băsescu, la ieşirea din sediul PMP.

CITEŞTE ŞI De ce s-a întâlnit Oana Mizil cu Traian Băsescu. Vanghelie: „Discuţii intime…” VIDEO

Traian Băsescu deţine o locuinţă în vila din strada Mihăileanu, el fiind de mai multe ori surprins, după încheierea mandatului, mergând la locuinţa sa din Mihăileanu.