Bătaie între două eleve, la şcoală. Una dintre fete a a ajuns la spital

Două eleve de clasa a IX-a, de la Liceul Tehnologic G.G. Longinescu Focșani, s-au bătut în școală după ce una dintre ele nu a trecut de preselecția pentru concursul de Miss din cadrul Balului Bobocilor, scrie Monitorul de Vrancea. Potrivit informațiilor furnizate de directorul unității de învățământ, Cătălin Danciu, fata agresată a ajuns la spital.

RomaniaTV.net
05 oct. 2017, 11:28
Bătaie între două eleve, la şcoală. Una dintre fete a a ajuns la spital

Bătaia a început după ce eleva aleasă să participe la concursul de miss i-a adus tot felul de injurii celei care nu a trecut de preselecție, fapt care a înfuriat-o pe cea din urmă.

„A fost vineri o preselecție pentru concursul de miss, una dintre ele a fost aleasă, una nu. Vineri nu s-a întâmplat nimic, iar luni, cea aleasă a jignit-o pe cealaltă, care a bătut-o. Noi am făcut un consiliu profesoral, se vor lua măsuri împotriva elevei. Aceasta va avea nota scăzută la purtare. Am luat în discuție să nu mai facem deloc balul bobocilor sau să îl facem în școală”, a declarat profesorul Cătălin Danciu, pentru Monitorul de Vrancea.

În Liceul G. G. Longinescu există camere de supraveghere, dar și pază proprie, precum și un profesor de serviciu, dar cu toate acestea există zone în unitate neacoperite în permanență, mai ales că numărul elevilor este mare. Directorul liceului a mai spus că va schimba camerele de supraveghere din școală cu unele mai performante și, totodată, va monta mai multe astfel de aparate pentru a acoperi cât mai multe unghiuri.