Bătută de învăţător în faţa colegilor, până a făcut pe ea. Caz şocant la o şcoală din Bistriţa VIDEO

O fetiţă de 11 ani a fost bătută de învăţătorul său în faţa colegilor, până a făcut pe ea. Mama copilei a depus plângere la Poliţie.

19 mai 2018, 05:27
Bătută de învăţător în faţa colegilor, până a făcut pe ea. Caz şocant la o şcoală din Bistriţa VIDEO

Incidentul s-a petrecut a școala gimnazială din Bistrița-Bârgăului. O fetiță de 11 ani, elevă în clasa a IV-a a fost scoasă la tablă, alături de alți trei colegi, iar învățătorul Dumitru Dragotă le-a cerut să rezolve un exercițiu la matematică.

Fetița s-a blocat și nu a mai scos niciun cuvânt, înfuriindu-l pe învățător, care i-ar fi aplicat lovituri repetate cu un arătător pe care îl ținea într-un cui, lângă tablă. Aceasta ar fi încasat lovituri peste spate și în zona picioarelor. Atât de tare au speriat-o cele întâmplate, încât copila de 11 ani a făcut pe ea, potrivit bistriteanul.ro.

Copila i-a povestit mamei sale că nu este primul incident de acest gen și că în urmă cu două săptămâni, același învățător i-a dat două palme după cap, pentru că nu a reușit să rezolve un exercițiu la matematică.

Mama fetei a depus plângere atât la Inspectoratul Școlar Județean, cât și la Inspectoratul de Poliție Județean.

Dumitru Dragotă are 65 de ani și este dascăl de mai bine de 45 de ani. Acesta a ieșit în pensie, însă s-a întors la catedră semestrul acesta, după ce învățătoarea de pe postul respectiv a intrat în concediu de maternitate.