Bebeluşul abandonat de mama lui într-un cărucior, în parcarea spitalului din Buzău, a fost botezat

Cazul bebeluşului abandonat de mamă în parcarea Spitalului Judeţean Buzău a şocat întreaga ţară. Drama micuţului i-a impresionat şi pe părinţii copiilor unui grup vocal din Buzău, care au hotărât să fie cu toţii naşii acestuia şi l-au botezat.

RomaniaTV.net
13 dec. 2017, 07:43
Bebeluşul abandonat de mama lui într-un cărucior, în parcarea spitalului din Buzău, a fost botezat

Botezul lui Nicholas-Răzvan a avut loc la biserica din curtea Spitalului Judeţean Buzău. Noii părinţi spirituali au promis că îl vor ajuta pe micuţul Nicholas-Răzvan până când se va face mare. Cea care a avut iniţiativa şi-a asumat şi rolul de mamă şi l-a scos pe bebeluş în haine noi, din secţia de pediatrie.

„Fiţi siguri că toţi cei care suntem implicaţi în acest grup suntem astăzi aici, chiar dacă în prezent spiritual şi vom fi de acum înainte alături de cel mic, să se bucure de căldura acestei familii”, a spus naşa copilului.

Bebeluşul a venit pe lume pe 3 noiembrie. Mama lui a decis, însă, că nu-l mai poate îngriji şi l-a lăsat într-un cărucior, între maşinile din parcarea spitalului, la 2 grade Celsius.

Copilul a stat ore bune în frig, însă a fost salvat ca prin minune de doi pensionari, care l-au predat imediat medicilor. Mama bebeluşului mai are încă nouă copii, care se află în grija statului. În zilele următoare, Nicholas va fi preluat de Protecţia Copilului şi va ajunge la un asistent maternal profesionist, care se ocupă şi de un frate al bebeluşului.