Belelele se ţin scai de Cristi Borcea. Este obligat să se întâlnească cu femeia care i-a distrus viaţa

Fostul acţionar al clubului Dinamo, tatăl a şase copii, este închis la Penitenciarul Jilava după ce a fost condamnat la şase ani şi patru luni în Dosarul Transferurilor. El are pe rol inca un proces pentru pensie alimentara, intentat de o avocata cu care a avut un copil a carui paternitate a fost stabilita in instanta.

13 apr. 2016, 07:47
Belelele se ţin scai de Cristi Borcea. Este obligat să se întâlnească cu femeia care i-a distrus viaţa

Omul de afaceri este aşteptat miercuri dimineaţă în procesul în care o avocată din Bucureşti îi cere pensie alimentară, scrie spynews.ro. Borcea este, pe baza unui test ADN efectuat în urmă cu un an şi jumătate, tatăl unei fetiţe de opt ani, din relaţia acestuia cu jurista. Într-o primă fază a procesului, milionarul a fost obligat să-i plătească acesteia 1.500 de euro lunar, decizie pe care fostul acţionar a atacat-o.

Citeşte şi Cristi Borcea, RĂZBOI cu familia pentru copilul Valentinei Pelinel

Borcea are trei copii din căsnicia cu Mihaela (gemenii Mihai Angelo şi Antonia Melissa – de 12 ani – şi pe Patrick, de 17 ani), doi din căsătoria cu Alina Vidican (un băieţel de aproape patru ani, George Alexandru, care s-a născut la Miami, şi o feţită pe nume Gloria) şi o fată, Carolyne Christine, din relaţia cu avocata. Testul ADN a fost singura probă care a dovedit cu certitudine că fostul dinamovist este tatăl micuţei Carolyne Christine.

Expertiza a fost cerută de mama fetiţei, iar cererea a fost depusă în 2014. Fostul acţionar al clubului Dinamo este închis la Penitenciarul Jilava după ce a fost condamnat la şase ani şi patru luni în Dosarul Transferurilor.