Beyonce a născut gemeni

Cântăreaţa americană Beyonce a născut gemeni la Los Angeles, au anunţat mai multe celebrităţi pe site-urile lor, sâmbătă. Beyonce, în vârstă de 35 de ani, şi producătorul Jay Z, sunt deja părinţii lui Blue Ivy, care are 5 ani.

18 iun. 2017, 09:20
Beyonce a născut gemeni

Publicaţia „E! News”, care a citat surse neindentificate, a anunţat naşterea şi că Jay Z şi Blue Ivy au fost văzuţi joi, în zona spitalului din Los Angeles.  Us Weekly, de asemenea a citat surse neindentificate, care au spus că cei doi le-au urat bun venit pe lume gemenilor.

„Bey şi Jay sunt fericiţi şi au început să răspândească vestea în familie şi cu prietenii apropiaţi”, a spus o sursă pentru revista People.

Reuters nu a putut verifica informaţia. Un reprezentant al cântăreţei nu a oferit niciun comentariu. Site-urile celebrităţilor nu au oferit informaţii detaliate despre eveniment, precum data naşterii gemenilor şi nici sexul copiilor.

Beyonce şi-a anunţat sarcina pe Instagram, în februarie. Anunţul a primit 8 milioane de „like-uri” în primele 24 de ore, devenind cel mai apreciat moment de pe reţea.  Beyoncé şi Jay Z s-au căsătorit pe 4 aprilie 2008. Fiica lor, Blue Ivy, s-a născut pe 7 ianuarie 2012.

Citeşte şi Beyonce va naşte acasă. Cât costă salonul de maternitate aranjat în locuinţa vedetei

Beyoncé Knowles, născută pe 4 septembrie 1981, este cântăreaţă pop şi R&B, devenită celebră în calitate de solistă principală a grupului feminin Destiny’s Child, ale cărui discuri s-au vândut în peste 60 de milioane de copii pe plan mondial. După destrămarea acestui grup, ea a ales cariera solo, pe parcursul căreia a lansat cinci albume de studio, care s-au vândut în peste 100 de milioane de copii. Artista americană a câştigat numeroase trofee, inclusiv 22 de premii Grammy.

Shawn Corey Carter, născut pe 4 decembrie 1969, cunoscut sub numele de scenă Jay Z, este rapper, producător şi antreprenor american. Discurile artistului american, care a câştigat 21 de premii Grammy, s-au vândut în peste 100 de milioane de copii pe plan mondial.