Beyonce de Romania, suspectă de cancer după ce s-a operat la sâni. „Trebuie să rămân în viaţă pentru fetiţa mea”

Beyonce de Romania nu reuseste sa isi mai revina, dupa ce operatia de sani a lasat-o mutilata si fara unul din mameloane. Fosta iubita a lui Nicolae Guta se chinuie zi de zi sa isi gaseasca puterea sa mearga mai depare cu viata ei, insa loviturile vin, parca, una dupa alta.

01 mart. 2017, 09:11
Beyonce de Romania, suspectă de cancer după ce s-a operat la sâni. „Trebuie să rămân în viaţă pentru fetiţa mea”

„In afara de fetita mea, nu imi mai da nimic putere. Inainte de a ma opera l sani, am avut o relatie cu cineva. Apoi am inceput sa am probleme, a fost langa mine, a mers cu mine prima oara la doctor cand am inceput sa am probleme. Dupa ce a vazut in ce stare sunt si cum arat, s-a terminat totul intre noi. Nu a mai raspuns la telefon si mi-am dat seama. Eram de trei-patru luni impreuna. Evitam sa mai ies in oras, stateam mai mult in casa, retrasa, eram speriata. Nu stiam cum voi fi pe viitor.

Eu prefer sa ma inchid in camera, sa plang si inca de cand sunt mica am invatat sa nu ma incred in oameni si sa nu ma deschid in fata nimanuit in totalitate.

Apoi m-am impacat cu un fost iubit, care si el a disparut, dupa ce a vazut cum arat. A vazut pozele si si-a schimbat numaru de telefon.

Cand iubesti pe cineva, il accepti asa cum este. Eu nu cred ca voi mai fi femeie vreodata”, a spus ea, potrivit wowbiz.ro.

Citeşte şi Beyonce de România, mutilată din cauza intervenţiilor de mărire a sânilor

„Si-a schimbat atitudinea. A venit, mi-a dat bandajul jos, iar de atunci a inceput sa ma sune, sa intrebe cum ma simt. Mi-a trimis bani pentru analizele fetitei, m-a ajutat si pe mine sa imi fac analizele, pentru ca am cheltuit foarte multi bani. S-a schimbat foarte mult. Acum el este singur, nu mai este cu fata cu care era, poate de asta. Cu Narcisa nu ma mai vad. Sunt dezamagita. A sunat-o pe mami cand am inceput sa am probleme, cand a inceput sa imi cada putin cate putin din mamelon. Stii cum sunt eu? Mie daca imi faci rau acum, peste o ora, doua, uit. Iar eu ma gandesc ca daca a vrut sa imi faca vreodata rau cineva, eu ma gandesc mereu ca poate e vorba de o greseala.

Eu stiu ca trebuie sa fiu puternica, trebuie sa fiu in viata pentru fetita mea. Ea are nevoie de mine”, a mai spus ea.

„Un medic la care am fost la control mi-a spus ca sunt suspecta de cancer. Ca trebuie sa imi scoata implantul. Mi s-a mai spus in trecut ca as fi suspecta de cancer, dar pana acum n-am ajuns in situatia asta atat de grava. Sunt foarte speriata, plus ca m-am saturat sa merg la doctor de atatea luni. Mi-e frica sa nu mi se deschida rana. Sper sa nu mi le scoata (n.r. implanturile). Am stat cu ele pana acum…”, a mai spus ea.

Dupa un control medical, au aparut si primele concluzii.

„De obicei, in situatia infectiei, grasimea din san se poate topi. Areola ta, intr-adevar, a ramas doar o treime din ea. A ramas si din mamelon foarte putin, iar ce a ramas este un o zona care se observa ca a suferit si din cauza necrozei, infectiei. Rezultatul e drastic. Sunt niste probleme destul de mari.
Antibioticul limiteaza infectia, dar urmeaza sa mai facem niste investigatii, sa vedem ce s-a intamplat, care e situatia acum. Din moment ce unul din sani este in regula, inseamna ca nu fumatul a fost cauza. Intr-adevar, fumatul poate provoca complicatii, insa nu astfel de cazuri. Cel mai probabil s-a intamplat ceva in timpul interventiei, insa doar medicul care te-a operat iti poate spune asta.

Putem gasi solutii, sa ii dam o forma, insa asta abia dupa cateva luni. Cancerul evolueaza paralel cu problemele astea. Un implant intr-un san care a avut infectie are o probabilitate destul de mare de a face cancer”, a spus medicul.