Bianca Drăguşanu a ajuns la capătul puterilor. „E ceva de nedescris…”

Bianca Drăgușanu se poate considera o femeie cu adevărat fericită și împlinită. Are o fetiță superbă, se iubește cu bărbatul visurilor ei și arată perfect, având fizicul unei domnișoare cu cel puțin 10 ani mai tânără. Cu toate acestea, recunoaște Bianca, "meseria" de mamă este destul de dificilă.

07 nov. 2016, 13:09
Bianca Drăguşanu a ajuns la capătul puterilor. „E ceva de nedescris…”

Arată absolut impecabil, fiind una dintre puținele vedete care, în ultimele luni, au dat peste cap miturile cu privire la sarcină și recuperarea de după naștere, ea afișând niște forme pentru care și fotomodelele ar ucide, scrie spynews.ro. Cu toate acestea, recunoaște cea mai sexy mămică din showbiz, nu toate lucrurile sunt atât de roze pe cât par. Pentru că, explică Bianca, de multe ori, simte că abia se mai ine pe picioare. „Nu i-au trecut complet colicii. Mă adaptez la orice, dar încă sunt zile când adorm în picioare. E ceva de nedescris, dar e foarte frumos, indiferent de oboseală”, ne-a mărturisit Bianca Drăgușanu.

Citeşte şi Bianca Drăguşanu trăieşte un COŞMAR. Tatăl ei are mari probleme de SĂNĂTATE

Și, pare-se, Bianca a găsit soluția pentru a o liniști pe micuță când aceasta trece prim momente dificile din cauza colicilor. „Fetița lui tata este foarte cuminte. Și când are colici nu e foarte afectată, nu plânge tare. O plimbăm prin grădină ca să o liniștim și îi trec, nu plânge isteric. Facem cu schimbul, dar nu ne e greu. Din fericire, noi suntem pregătiți, am citit, ne-am instruit. Victor este foarte mândru de fetița lui și are și de ce”, ne-a spus Bianca Drăgușanu.

Natalia Sofia are o lună și jumătate

„Este cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat până acum. E viața mea! Și când plec de acasă pentru o oră am un gol în stomac, e de nedescris senzația pe care o trăiesc. Chiar dacă o las pe mama cu ea, eu sunt mega-agitată, mă gândesc doar la ea. E suflețelul meu, mic și inocent”, ne-a spus, după ce a născut, la sfârșitul lunii septembrie, Bianca Drăgușanu.