Bianca Drăguşanu, anunţ BOMBĂ: S-ar putea să fiu ÎNSĂRCINATĂ

Bianca Drăguşanu a reuşit ce şi-a propus imediat după divorţul de Victor Slav: să se împace cu el. Şi dacă la scurt timp după nuntă vedeta se pare că a făcut un avort, acum nu se mai gândeşte de două ori când vine vorba de a face un copil. Dovadă şi anunţul făcut în cadrul unei emisiuni TV, în care a dezvăluit că s-ar putea să fie însărcinată.

RomaniaTV.net
13 aug. 2014, 08:19
Bianca Drăguşanu, anunţ BOMBĂ: S-ar putea să fiu ÎNSĂRCINATĂ

Bianca Drăguşanu l-a recucerit, fără îndoială, pe Victor Slav, de care este de nedespărţit în ultimele săptămâni. Mai mult, blonda a pus pe deget din nou inelul de logodnă şi verigheta, iar cei aflaţi în weekend la Mamaia i-au putut vedea în ipostaze intime şi fierbinţi. Zvonurile privind o nouă nuntă între cei doi sunt tot mai dese, dar este posibilă şi varianta ca, după tam-tamul făcut la prima lor nuntă, ei să prefere acum ceva mult mai discret.

Mai mult, Bianca a făcut o afirmaţie care dă de gândit cu privire la starea ei. Prezentă la o emisiune a Antenei 1, vedeta a lăsat să-i scape un anunţ uluitor. Pusă la treabă de veşnic neobositul Nea Mărin, Bianca Drăguşanu a explicat că se află într-o situaţie delicată: „S-ar putea să fiu gravidă”, a anunţat ea. Totuşi, este posibil ca blonda să fi folosit această afirmaţie pentru a scăpa de treburile care îi fuseseră lăsate în sarcină.

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav nu se mai ascund. Sărut PASIONAL, în văzul tuturor FOTO