Bianca Drăguşanu, preferată de şefii de la PRO TV. Adelina Pestriţu a filmat deja un episod-pilot

Bianca Drăguşanu şi Adelina Pestriţu îşi dipsută un proiect TV. Zilele trecute, Bianca Drăguşanu a dezvăluit că poartă negocieri cu Antena şi PRO TV.

26 iun. 2017, 14:44
Bianca Drăguşanu, preferată de şefii de la PRO TV. Adelina Pestriţu a filmat deja un episod-pilot

Bianca Drăguşanu are oferte din partea Kanal D, Antena 1 şi PRO TV. Blonda se luptă pentru postul de prezentatoare la PRO TV cu fosta soţie a lui Liviu Vârciu.

Adelina Pestriţu a pus ecografia pe Facebook. Sunt gemeni! FOTO

Adelina Pestriţu a filmat deja episodul pilot al emisiunii pentru care şefii de la PRO TV urmează să-şi dea OK-ul, ea fiind prima opţiune a casei de producţie. Numai că televiziunea din Pache Protopescu ar dori-o pe Bianca Drăguşanu, considerând că se potriveşte mult mai bine respectivului format TV, scrie Cancan.

Adelina Pestriţu, PĂRUITĂ în stradă! Totul a fost filmat VIDEO

Emisiunea disputată de cele două dive este una de fashion, de tipul fostei emisiuni „Shopping-ul, pasiunea mea”.

Potrivit aceleiaşi surse, pentru a bate palma cu unul dintre trusturi, Bianca urmăreşte ca trei criterii să fie îndeplinite: „Cât despre propunerea venită de la PRO TV, e vorba despre un proiect pe fashion, gen fosta emisiune Shoppingul, pasiunea mea. Dar nu este hotărâtă, ea nu vrea să revină în televiziune decât dacă este foarte bine motivată financiar. Pentru 2.000 de euro nici nu se dă jos din pat, pentru că ea câştigă banii aceştia într-o zi, la un eveniment”.