Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi, din nou împreună. Motivul BOMBĂ al ÎMPĂCĂRII

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi s-au despărţit de Crăciun, dar se pare că povestea lor de dragoste continuă. Vedeta şi milionarul sunt în vacanţă la Istanbul.

21 ian. 2019, 18:28
Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi, din nou împreună. Motivul BOMBĂ al ÎMPĂCĂRII

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au suferit mult unul după celălalt, iar afaceristul şi-ar fi încheiat socotelile cu fosta soţie, femeia pentru care a părăsit-o pe fosta prezentatoare tv la sfârşitul anului. Amici ai celor doi spun că, deşi poate mulţi nu au crezut în relaţia Biancăi cu Bodi, cei doi au avut o legătură extrem de serioasă şi au vorbit chiar şi despre copii.

Adevărul despre relaţia dintre Bianca Drăguşanu şi Adrian Mutu. Câţi bani a plătit „Briliantul”

Amândoi au fetiţe, iar omul de afaceri are două moştenitoare din relaţii anterioare, însă le-ar plăcea să aibă şi un băieţel, a declarat o apropiată a celor doi: „Amândoi iubesc copiii, îşi adoră fetiţele şi au vorbit de câteva ori despre posibilitatea de a mări familia. Alex vrea un băieţel, iar Bianca, deşi nu ar mai fi vrut un moştenitor, după Sofia, începuse să se gândească serios, cu drag, la varianta de a deveni din nou mamă. Sigur se împacă la Istanbul. A fost o despărţire din orgoliu, nu pentru că nu ar fi existat sentimente puternice”.